Glamping in de Vendée

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Vendée

2 personen
20 campings gevonden

Glamping in Vendée: het beste van twee werelden!

De term glamping heb je waarschijnlijk weleens gehoord. Glamping staat voor glamourous camping en is een luxe vorm van kamperen. De meeste mensen vieren graag vakantie in de natuur. Alleen het gesjouw met tenten en slapen op een luchtbed staat veel mensen tegen. Klinkt dit herkenbaar, dan is glamping de oplossing voor jou! Je komt aan op de camping en kunt gelijk genieten van je vakantie. Je hoeft geen matjes, slaapzakken en luchtbedden mee te nemen: in de tent zijn een bed, een fornuis en in veel gevallen zelfs een douche aanwezig. Wil je graag kamperen in Frankrijk? Kies dan voor glamping in Vendée.

Luxe en genieten van het goede leven

In Vendée, een regio in het westen van Frankrijk, kun je genieten van het prachtige Franse zomerweer en eindeloze zomeravonden. Glamping in Vendée draait om het goede leven. Je kunt elke dag genieten van overheerlijk eten en fantastische Franse wijn. Ga je met het hele gezin op vakantie, dan is glamping heel geschikt. Op campings in de regio kunnen kunnen kinderen zwemmen in zee en meedoen aan verschillende activiteiten. En het mooist van allemaal? Na een drukke dag kan iedereen heerlijk in slaap vallen in zijn of haar eigen bed in de tent!

Een waar walhalla voor watersportliefhebbers

Vendée is een waar walhalla voor watersportliefhebbers: de regio heeft meerdere stranden die uitermate geschikt zijn voor kitesurfers. Op de ruime uitgestrekte stranden is genoeg ruimte voor zowel beginners als ervaren surfers. Ben je op zoek naar een leuke activiteiten voor het hele gezin? Huur dan een zeilboot en ga een middag varen op zee. Laat je rondleiden door de schipper en ontdek eeuwenoude havendorpjes. Een andere aanrader is een bezoek aan Puy du Fou. In dit attractiepark beleven jong en oud een onvergetelijke dag.