Camping Var

2 personen
109 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Een heerlijke gezinsvakantie op een camping in de Var

Ga op avontuur of ervaar het genot van een dagje zonnebaden op je camping in de Var. Dit Franse departement is rijk aan bijzondere natuur, maar staat ook bekend om zijn zonnige ligging. Knusse havenplaatjes en sfeervolle pleintjes bepalen dan ook het karakter van deze streek. Op de campings in deze regio kom je dankzij comfortabele staanplaatsen met voldoende ruimte helemaal tot rust. Maak gebruik van de handige wasfaciliteiten, fris jezelf op in het moderne sanitairgebouw en benut het waterparadijs van de camping. Sla ook de smakelijke Franse specialiteiten in het restaurant niet over.

Genieten in de natuur

Uitgestrekte stranden, stille meertjes en imposante rotspartijen: je komt ze tijdens je vakantie in de Var allemaal tegen. Vanaf je camping verken je bijvoorbeeld de Europese Grand Canyon: Gorges du Verdon. Wandel hier over de rotswanden van 700 meter hoog. Wandelaars en fietsers halen hun hart op in Massif des Maures. Dit uitgestrekte natuurgebied staat vol wilde bloemen en planten.

Verken de Franse kust

Heb je zin in een cultureel uitstapje vanuit je camping in de Var? Trek je wandelschoenen aan en ga richting Saint-Tropez. Dit beroemde kustplaatsje heeft een bruisende boulevard en een historisch fort dat over de stad uitkijkt. Sla ook de hoofdstad Toulon niet over. Struin over Place de la Liberté of laat je met een kabelbaan naar de top van de Mont Faron leiden.

Ontspanning op de camping

Je hoeft niet op pad te gaan om van de Var te genieten. De meeste campings in deze regio liggen aan het water, dus dobber lekker in zee. Vermaak jezelf op de vele sportvelden of doe mee met de activiteiten van het animatieteam. Zij verzorgen ook genoeg leuke middagen voor de kleintjes.