5-sterrencampings in Ardèche

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Ardèche

Wissen
2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Verblijf comfortabel op een 5 sterren camping in de Ardèche

Op een 5 sterren camping in de Ardèche profiteer je van uitstekende voorzieningen tussen de lavendelvelden en de bergen. Hier geniet je van de nabijheid van de natuur, zonder daarbij in te leveren op comfort. Diensten zoals een of meerdere restaurants, winkels, wifi en een overdekt zwembad of zwemparadijs zijn dan ook geen uitzondering.

Wat mag je verwachten van een luxe camping in de Ardèche?

Op een luxe camping heb je over het algemeen ruimte genoeg. De royale kampeerplaatsen liggen midden in de natuur en bieden vaak uitzicht op een prachtig dal, een imposante bergtop of een historisch bouwwerk. Bovendien zal het jullie hier niet ontbreken aan comfort, uitstekende voorzieningen en een goede service. De zorgvuldig onderhouden campings worden jaarlijks gecontroleerd om te zien of ze nog steeds voldoen aan de eisen van het predicaat 5-sterrencamping.

Bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving

Vanuit een top camping in de Ardèche maak je de mooiste wandelingen door de omringende natuur. De omgeving bestaat uit berggebieden met prachtige vergezichten en diepe dalen. Bezoek onderweg een van de oude stadjes en dorpen met leuke markten en een Frans karakter. Ook voor sportieve vakantiegangers is er veel te ondernemen, zoals een kanotocht over de rivier de Ardèche. Zoek je graag cultuur en historie op? Breng dan een bezoek aan bezienswaardigheden zoals het Château Montréal. Natuurliefhebbers bewonderen de kloof Gorges de l’Ardèche, de Pont d’Arc en de waterval van Rochecolombe.