Flower Campings in de Drôme

  • Eerste netwerk van campings in Frankrijk met meer dan 130 campings
  • Campings van menselijk formaat: ontmoetingen, ontdekkingen en gezelligheid
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Campings van goede kwaliteit met 94% tevreden klanten

Flower campings Drôme

2 personen
0 campings gevonden

Genieten op een Flower camping

Als je met het hele gezin wil genieten van ultieme rust, dan is een verblijf op een Flower camping in Drôme zeker het overwegen waard. Op deze milieuvriendelijke kindercampings is het heerlijk rustig en zijn er veel faciliteiten. Drôme is een zonnige regio in Zuid-Frankrijk die historie ademt en een overweldigende natuur heeft. Een unieke ervaring voor jong en oud.

Drôme: verrassend en veelzijdig

Drôme ligt tussen de Alpen en de Provence en is rijk aan indrukwekkende bergen en glooiende heuvels. Je vindt er prachtige lavendelvelden en wijngaarden, maar ook historische dorpjes met romaanse kerken. Een Flower camping in Drôme is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Ontspan je in de thermale baden van Montbrun-les-Bains, aan de voet van de Mont Ventoux.

Lekker actief of juist ontspannen

Trek de bergen in of pak een terrasje in een kleurrijk idyllisch dorpje. Bijvoorbeeld in Bourdeaux, met zijn kasteelruïnes uit de twaalfde en dertiende eeuw. Drôme is een echt wandelparadijs: neem je kinderen mee naar een van de vele wandelpaden van de regio en kom daarna tot rust in een lokaal restaurant. Dit is Frankrijk bij uitstek!

#