5-sterrencampings in Frankrijk

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Frankrijk

2 personen
31 campings gevonden

Zorgeloos genieten op een 5 sterren camping in Frankrijk

Op een 5 sterren camping in Frankrijk ben je verzekerd van zorgeloos genieten. Op deze locaties til je je kampeerervaring naar een hoger niveau. Geniet van je welverdiende rust onder het genot van een wijntje, vers Frans brood en lekkere kaas. Je hebt voldoende privacy door de ruime staanplaatsen, de kids vermaken zich altijd door de uitstekende wifi-verbinding en sommige campings beschikken zelfs over privésanitair. Je kinderen maken nieuwe vakantievriendjes op de sportvelden en met het gezin maak je de mooiste herinneringen door met een paard de natuur te verkennen. In iedere regio van Frankrijk zijn meer dan genoeg activiteiten te ondernemen.

De Franse cultuur staat centraal op een 5 sterren camping in Frankrijk

Alle 5 sterren campings in Frankrijk zijn goed gelegen, zodat je volop kennismaakt met de authentieke Franse cultuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de vele sfeervolle dorpjes en kom tot rust in de uitgestrekte natuurgebieden. Vermaak je de hele dag in Disneyland, breng een bezoek aan Parijs, maak kennis met de vele terrassen in Nice of ontdek de vele imposante kastelen in de Loire. Het is maar net waar in Frankrijk je vakantie viert.

Genoeg zwemfaciliteiten rondom 5 sterren campings in Frankrijk

Zo veel mogelijk herinneringen maken in de omgeving van de camping; daarvoor ga je op vakantie. Maar af en toe is een middagje of dagje lekker relaxen wel zo fijn. De campings in Frankrijk bieden genoeg zwemfaciliteiten, zodat de kids zich urenlang vermaken in het verkoelende water. Ontdek de mooie stranden aan de Côte d'Azur, een van de helderblauwe meertjes in het binnenland of zoek een ligbedje op aan het grote buitenbad. Tijdens de koudere dagen van het jaar warm je jezelf op in het bubbelbad of wandel je met het hele gezin naar het overdekte binnenzwembad. Dankzij de talloze glijbanen is het voor de kinderen één groot feest.

Kamperen, maar dan net even anders

Nadat je vakantie hebt gevierd op een luxe camping in Frankrijk, is de kans groot dat je niet anders meer wilt. Zo zijn de luxe campings voorzien van onder meer comfortabel sanitair, een uitgebreid wellnesscentrum, een groot restaurant waar de Franse keuken wordt geserveerd en een fitnesszaal waar je je conditie op niveau houdt. Sla je een restaurant liever over, aangezien je liever iedere dag heerlijk kookt voor het hele gezin? Je dagelijkse boodschappen doe je gemakkelijk op de supermarkt op de camping.

Kleine, middelgrote en grote campings

Wat de beste 5 sterren camping in Frankrijk is? Dat hangt voor een groot deel af van de faciliteiten waar jij waarde aan hecht. Zo biedt een grote camping een uitgebreid programma op het gebied van animatie, terwijl een kleine camping veel intiemer en knusser aanvoelt. Bepaal daarom voor jezelf welke faciliteiten voor jou bepalend zijn voor een geslaagde kampeervakantie in Frankrijk. Zo wordt het zoeken naar je volgende kampeerbestemming net even wat eenvoudiger.