Vakantiehuizen in de Vogezen

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in de Vogezen

2 personen
0 campings gevonden

Een actieve natuurvakantie: vakantiehuis in de Vogezen

Natuur- en sportliefhebbers genieten volop gedurende een verblijf in een vakantiehuis in de Vogezen. Deze reusachtige bergketen in het noordoosten van Frankrijk beschikt over maar liefst 18.000 kilometer aan wandelroutes voor sportieve wandelingen. Daarnaast trekt het Meer van Gérardmer en de bruisende stad Épinal veel bezoekers. Voor gezinnen met kinderen zijn er bovendien pretparken in de buurt.

Wandel- en fietstochten over de Grand Ballon

Voor een sportieve vakantie ben je met een vakantiehuis in de Vogezen op de juiste vakantiebestemming. Met de duizenden kilometers aan wandel- en fietspaden dwars door de dichte bossen en over glooiende heuvels maak je de mooiste tochten door de omgeving. De heuvels zijn niet zo steil als in het Franse Alpengebied, waardoor wandelaars en fietsers van elk niveau hier hun uitdaging vinden. Wie op zoek is naar een mooie tocht, wandelt over de Route des Crêtes. Deze langeafstandsroute trekt over de hoogste bergtoppen van de Vogezen, zoals de Grand Ballon. Vanaf de top op 1424 meter hoogte heb je een panoramisch uitzicht over de bergtoppen.

Naar het pretpark met de kinderen

Naast de schitterende natuur beleven gezinnen met kinderen een onvergetelijke tijd in het themapark Fraispertuis City. Dit pretpark vlak bij Jeanménil beschikt over maar liefst vijftig attracties in wildweststijl. Daarnaast is het Meer bij Gérardmer een geweldige bestemming voor de kinderen. Klauter door de bomen, trap met de waterfiets over het helderblauwe meer of wandel over het blotevoetenpad.

De historische hoofdstad Épinal

Liefhebbers van kunst en historie bezoeken Épinal, de hoofdstad van deze regio. Wandel over de sfeervolle straten van deze historische stad aan de oevers van de Moezel. Verwonder je over de fraaie schilderijen in het Musée de l'Image of beklim de kasteelheuvel om de ruïnes van het chateau te bewonderen.