Kleine campings in Zuid-Frankrijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Zuid-Frankrijk

Wissen
2 personen
46 campings gevonden

Op vakantie naar een kleine camping in Zuid-Frankrijk

Een kleine camping in Zuid-Frankrijk heeft nooit meer dan 60 kampeerplaatsen, zodat je altijd in een gemoedelijke sfeer vakantie viert. Kies voor een kleine camping als een handige tussenstop tijdens je roadtrip of verblijf twee weken op een knusse, luxe locatie die van alle gemakken voorzien is. Kleine campings zijn vooral erg geliefd bij gezinnen met kleine kinderen en vind je praktisch in heel Frankrijk.

Kleine campings in Zuid-Frankrijk met en zonder zwembad

Je hebt de keuze uit verschillende kleine campings in Zuid-Frankrijk, met en zonder zwembad. Sommige campings liggen aan een rivier of meer of aan zee, zodat de kids zich urenlang vermaken in het water. Heb je een sterke voorkeur voor een camping met zwembad of met ligging aan het water? Maak dan gebruik van de handige zoekfilters voor een handig overzicht van kampeerplaatsen die aan je wensen voldoen.

Verschillende faciliteiten op de camping

Ook al vier je vakantie op een kleine camping, je bent van alle gemakken voorzien. De kids dansen in de kinderdiscotheek en worden de hele middag vermaakt door de animatie. Met de fietsen die je op de camping kan huren verken je de omgeving, of sla een balletje op de tennisbaan. Laat je deze activiteiten liever links liggen? Dan vind je in Frankrijk ook campings die qua voorzieningen wat eenvoudiger zijn opgebouwd.

Mogelijkheden voor activiteiten

Vanuit een kleine camping in Zuid-Frankrijk kun je tal van activiteiten ondernemen. Maak een citytrip naar steden als Bordeaux, Nice of Carcassonne of kies voor een roadtrip langs de Côte d’Azur. Maak een wandeling of fietstocht bij de Gorges du Verdon of ontdek de prachtige wijngaarden van Drôme Provençale. Bekijk je liever indrukwekkende kastelen in een prachtig heuvellandschap? Boek dan een vakantie op een camping in de Dordogne.