Kamperen met het Franse Qualité keurmerk

Ontdek Camping Qualité : Meer dan 300 campings die zich inzetten voor het officiële kwaliteitslabel van Frankrijk. Boek een vakantie aan de kust, in de bergen, op het platteland of in de stad, op een kampeerplaats of in een accommodatie.

Van 1 tot 5 sterren campings, Camping Qualité biedt veel verschillende mogelijkheden. Ze hebben allemaal de volgende garanties voor kwaliteit gemeen: een hartelijk welkom, een onberispelijke netheid, nauwkeurige en waarheidsgetrouwe informatie, een goed onderhouden, afgescheiden staanplaats en een verzorgde, gerespecteerde omgeving: een sterk gevoel voor eco-verantwoordelijkheid.

Kwaliteitslabel: de door iedere camping gedeelde kwaliteitsdoelstelling

Sinds 1999 zetten de campingbeheerders in heel Frankrijk zich dagelijks in om je een verblijf op een camping met kwaliteitsgarantie te bieden. Het hele jaar door bereiden de beheerders je komst voor, werken ze aan de kampeerplaatsen, programmeren ze de activiteiten, waken ze over de netheid en dragen ze zorg voor de natuurlijke leefomgeving volgens de strenge eisen waar ze nu bekend om staan, en hoofdzakelijk gericht is op jouw tevredenheid.

Dezelfde kwaliteitseisen

Moeilijk te geloven dat zoveel verschillende campings dezelfde kwaliteitseisen hebben! Dit is dankzij het professionalisme van de beheerders en het respect dat ze aan je tonen. Ze zetten zich, soms al jaren, in om aan de hoge eisen van Camping Qualité te voldoen. Ze delen allen dezelfde passie. Ze moeten allemaal, stuk voor stuk, aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen. Aan zee, op het platteland, in de bergen of in de steden, Camping Qualité is een netwerk met hoge eisen, en het label is voor jou de garantie dat je door heel Frankrijk met dezelfde hoge kwaliteit ontvangen wordt.

ANWB Qualité Campings

Bekijk alle Qualité Campings