Tarragona: geniet van het leven!

In Tarragona beleef je alles net even intenser. Geniet van de rust als je wakker wordt op de camping, zie de zon ondergaan vanaf het strand of verlies de tijd uit het oog in Salou en Cambrils. De campings liggen verspreid over de regio’s regio Costa Daurada en Delta del Ebro: prachtige plekken die als springplank dienen voor de hele provincie Tarragona. Je hebt er de keus uit meer dan 50 campings, zodat er altijd wel iets van je gading bij is. Strand of bergen, uitzicht op zee of een natuurgebied, een rustige kleine camping of juist eentje met veel faciliteiten – je vindt het hier allemaal.

Middeleeuwse dorpjes

Ga op avontuur en ontdek kristalhelder water in bergen van meer dan 1000 meter hoog. Smul van de lokale gastronomie, slenter door middeleeuwse dorpjes en proef excellente wijnen. Liever actief erop uit? Je kunt hier ook prachtig wandelen, fietsen, kajakken en duiken. Of maak een uitstapje naar PortAventura-park.

Middeleeuwse dorpjes

De stranden van Salou

De mooiste stranden vind je in Salou. Cambrils staat bekend als de gastronomische hoofdstad van de regio. Je kunt mooie wandelingen maken langs de kustboulevard van Vila-seca la Pineda, gecertificeerd met een Blauwe Vlag. Verken de historische wonderen van de middeleeuwse torens van l'Aldea, of de rijkdom van de cisterciënzerroute.

Stranden van Salou

Paella-wedstrijd op de camping

Luister naar de krekels in de schemering, loop op blote voeten, steek de barbecue aan: als je kampeert leef je de hele dag in de buitenlucht. De nieuwe buren zijn je beste vrienden. Misschien word je wel uitgedaagd een paella-wedstrijd te houden!

Paella op de camping

Veilig & duurzaam

Goed om te weten: de Campings van Tarragona zijn voorzien van het EMAS-label voor duurzaamheid én het toeristenlabel ‘Safe Tourism Certified’, een preventiesysteem voor de gezondheid en de risico's van COVID-19. Nu, meer dan ooit: geniet van het leven!

Campings van Tarragona

Op zoek naar meer informatie over Tarragona? Bekijk dan ook eens het portaal van onze partner 'Campings Tarragona'. Hier vind je uitgebreide informatie over de klimaat, gastronomie, recreatie en natuur op één plek. Laat je inspireren!

Lees meer