Tarragona: Campings aan de Costa Daurada!

De Costa Daurada is een ideale toeristische bestemming om heerlijk te kamperen. Een goede temperatuur, mediterrane gastronomie, stranden met kristalhelder water en fijn zand, of bergen van meer dan 1000 meter hoog. Het aanbod aan campings in dit gebied is echt indrukwekkend en elke camping biedt een unieke ervaring. Onder hen vallen de 6 beste campings van Europa op, erkend en bekroond door de belangrijkste gebruikersverenigingen van het continent.

Unieke kampeerbestemming

De 44 campings aan de Costa Daurada en de 10 in Terres de l'Ebre zijn ideaal voor wie op zoek is naar een ervaring in contact met de natuur. Sommige liggen aan het strand, zodat u kunt genieten van het uitzicht en de zeebries. Andere liggen midden in de bossen en bergen, omgeven door natuur en rust. In het centrale gedeelte van de Costa Daurada vallen de campings van Salou, Cambrils en Vila-seca, La Pineda op.

Campings Tarragona

De campings in de provincie Tarragona

De campings in de provincie Tarragona bieden kampeerders een grote verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden, van kampeerplaatsen met uitzicht op zee, met gras of zand, om te verblijven met een caravan, camper, tent of bestelwagen; tot bungalows en hutten die volledig zijn uitgerust met alle noodzakelijke details zodat het u aan niets ontbreekt. Dit betekent dat er een optie is voor elk type reiziger, van degenen die op zoek zijn naar een meer authentieke ervaring tot degenen die de voorkeur geven aan een comfortabeler en gemakkelijker verblijf.

Campings Tarragona

De leukste activiteiten

Alle campings bieden een breed scala aan activiteiten en diensten. Zwembaden, plonsbaden met glijbanen en waterparken, paddle tennis, tennis, basketbal, beachvolleybal en natuurgrasvelden, restaurants, bars, kinderspeeltuinen en animatieactiviteiten vormen het gebruikelijke landschap van de campings aan de Costa Daurada en Terres de l'Ebre, zonder drukte en met voldoende ruimte om in uw eigen tempo van een vakantie te genieten. Andere bieden activiteitenprogramma's in de natuur, zoals wandelen, fietsen of klimmen. Op de campings kunt u ook genieten van uw welverdiende vakantie met uw huisdier.

Kamperen in Tarragona

Ontdek de campings van Tarragona

Campings zijn ook ideaal voor wie op zoek is naar een meer duurzame en milieuvriendelijke ervaring. Veel campings hebben duurzame en milieuvriendelijke praktijken geïmplementeerd in hun faciliteiten en diensten, zoals zonnepanelen, compostering en recycling van afval, waterbesparing... In de afgelopen jaren hebben campings ook geïnvesteerd in renovaties en opknapbeurten om een comfortabelere en aantrekkelijkere kampeerervaring te bieden, met moderne faciliteiten, Wi-Fi-verbinding, kampeeruitrusting te huur en volledig uitgeruste ruimtes, toiletten en badkamers.

Campings van Tarragona

Kortom, als je op zoek bent naar een kampeerervaring in contact met de natuur, dan is er een breed scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. Van campings aan het strand tot campings in het binnenland, van kampeerplaatsen tot volledig uitgeruste bungalows... Er is een optie voor elk type reiziger. Bovendien bieden de campings een breed scala aan diensten en activiteiten voor de gasten, waardoor ze een ideale optie zijn voor een vakantie met familie of vrienden. Tarragona maakt zijn reclameslogan "Unieke Campingbestemming" waar.

Kijk voor meer informatie op costadauradalife.com en reserveer uw camping aan de Costa Daurada op de website van de Vereniging van Campings Costa Daurada en Terres de l'Ebre.

Campings in Tarragona

Bekijk alle campings in Tarragona
Campings Tarragona: een unieke camping bestemming