Campings aan de Bloemenrivièra aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan de Bloemenrivièra aan zee

2 personen
0 campings gevonden

Ontdek de Rivièra dei Fiori dicht bij een camping in de Bloemenrivièra aan zee

De Bloemenrivièra wordt ook wel Rivièra dei Fiori genoemd en is een wereldberoemd stuk van de Ligurische kust in Italië. Vier je vakantie op een camping in de Bloemenrivièra aan zee, dan vallen de diverse soorten uitbundige bloemen je direct op. Karakteristieke kustplaatsjes en villa’s zijn in bonte kleuren geschilderd en het eten ruikt minstens zo goed als de bloemen.

Geniet van de zon op de tientallen strandjes in de regio

Een camping aan zee in Italië aan de Bloemenrivièra is een walhalla voor zonaanbidders. Het klimaat is heerlijk warm en je komt tot rust op de tientallen strandjes aan de Ligurische kust. Sommige zijn verstopt in de wilde natuur, andere liggen dicht bij gezellige restaurants. Bezoek zeker prachtige plaatsen als Portofino of Genua.

Maak de mooiste vakantiefoto’s in Cinque Terre

Cinque Terre is een beroemde verzameling van vijf schilderachtige dorpjes. Vele mensen weten dit mooie stukje al te vinden, en dat is met een reden. De dorpjes zijn boven op dramatische kliffen gebouwd en steken prachtig af tegen de blauw-witte branding. Je maakt de mooiste vakantiefoto’s van oude huisjes, geschilderd in vrolijke pastelkleuren en typische Ligurische zwart-wit gestreepte kerken. Tijdens een wandeling over het beroemde wandelpad de Via dell’Amore kijk je vanaf grote hoogte uit op de Ligurische Zee, maar ook op olijfgaarden, citrusbomen en een prachtig bergachtig landschap.