Vakantiehuizen in Noord-Italië

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Noord-Italië

2 personen
59 campings gevonden

Geniet van de ongerepte natuur bij een vakantiehuis in Noord-Italië

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Noord-Italië maak je kennis met een land vol uitersten. Het ene moment geniet je van de rust en ruimte tijdens een wandeling in de Dolomieten, terwijl je het volgende moment struint over de bruisende straten van Verona. Het bergachtige landschap en de boeiende steden zoals Milaan en Venetië maken een reis naar Noord-Italië onvergetelijk.

Wandelen in de bergen

De schitterende bergtoppen van de Dolomieten en de Apennijnen vormen een uitdaging voor iedere bergbeklimmer. Trek je wandelschoenen aan en maak een spectaculaire wandeltocht met adembenemende vergezichten. Of bezoek het beschermde natuurgebied Parco Alto Garda, waar je vanaf de groene heuvels een fantastisch uitzicht hebt over het Gardameer.

Cultuur en historie in de klassieke steden

Steden als Verona, Venetië en Milaan bieden een keur aan cultuur en historie. Bezoek bijvoorbeeld het wereldberoemde balkon van Romeo en Julia uit het Shakespeare-drama of maak een rondvaart in een gondel over de romantische Venetiaanse kanalen. In Milaan bezoek je de adembenemende gotische kathedraal of het beroemde schilderij Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci.

Goudgele zandstranden aan de Adriatische kust

Heb je genoeg gewandeld in de bergen of een van de vele steden, dan kom je volledig tot rust aan de Adriatische kust. Bezoek de bruisende badplaats Rimini met zijn goudgele zandstranden. Ook vind je hier historische bezienswaardigheden, zoals vele laat-antieke mozaïeken, de Romeinse triomfboog Arco d'Augusto en de Ponte di Tiberio.