Kleine campings aan de Bloemenrivièra

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings aan de Bloemenrivièra

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Genieten op een kleine camping in de Bloemenrivièra

Ben jij ook verliefd op La Bella Italia? De prachtige taal, de verrukkelijke Italiaanse keuken, de gastvrijheid en het heerlijke klimaat? Indien je rust net zo belangrijk vindt, overweeg dan zeker een vakantie op een kleine camping in de Bloemenrivièra, een populaire vakantiebestemming in het noordwesten van Italië.

Ontstressen in de natuur

Met maximaal zestig plaatsen op de camping laat je de drukte van thuis moeiteloos achter je. De kleinste kleine camping in de Bloemenrivièra telt slechts zestien plaatsen en je kunt er enkel met je tent terecht. Of je huurt een van de accommodaties op de camping, zoals een blokhut of een bungalowtent. Er kabbelt een bergbeekje over de camping en je kids vermaken zich op de schommel en glijbaan. Tijdens hete dagen vind je verkoeling in het opzetzwembad. In het hoogseizoen is er op sommige kleine campings in de Bloemenrivièra wel animatie en ook pizza-avonden en live muziek staan dan op het programma.

Strand, pittoreske dorpjes en adembenemende natuur

Houd je van natuur en lieflijke dorpjes? Dan beleef je de tijd van je leven in nationaal park Cinque Terre aan de steile kust. Via een wandelpad loop je langs de vijf dorpjes die deel uitmaken van het nationaal park. Meer natuur vind je rondom de schattige dorpjes Portofino en Finale Ligure, en in de Ligurische Alpen. Bewonder de kleurrijke orchideeën, bougainvilles en palmen en geniet daarna van een verfrissend drankje of heerlijke maaltijd in een van de vele restaurantjes.