Campings aan het Iseomeer met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings aan het Iseomeer met zwembad

Wissen
2 personen
40 campings gevonden

Ontspanning op een camping aan het Iseomeer met zwembad

Er is meer dan alleen het Gardameer wat mensen naar Italië trekt. Een camping gelegen aan het Italiaanse Iseomeer, met daarbij een zwembad, zal je verrassend veel ontspanning bieden. Het Iseomeer is een meer dat in de noordelijke Italiaanse provincies Brescia en Bergamo ligt. Een vakantie vol actie en plezier op het water ligt binnen handbereik.

Redenen om te kiezen voor een camping met zwembad

Waarom zou je naar campings met zwembad aan het Iseomeer zoeken, als je een heel meer ter beschikking hebt? Heel eenvoudig: omdat je wellicht niet altijd zin hebt om het koude water van het meer te trotseren. Ook kan het zomaar zijn dat je een dagje lekker op de camping wil blijven. Geen probleem, want een camping met zwembad aan het Iseomeer is zo gevonden.

Geen tijd voor verveling

De regio rond het Iseomeer is nog lang niet zo toeristisch als rond bijvoorbeeld het Gardameer. Rust, ruimte en een snufje cultuur laten je kennismaken met het authentieke Italië waar we zo van houden. Geniet van het Iseomeer: huur bijvoorbeeld een bootje en vaar naar het betoverende eilandje Monte Isola in het midden van het meer.