Vakantiehuizen in Piemonte

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Piemonte

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Kom in Italiaanse sferen in een vakantiehuis in Piemonte

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Piemonte maak je kennis met deze schitterende, groene Noord-Italiaanse regio bezaaid met vorstelijke villa's en botanische tuinen. Vanuit je vakantiehuis maak je dagtrips naar authentieke kloosters en kastelen en uitgestrekte wijngaarden. Het afwisselende landschap, van de reusachtige bergtoppen van de Alpen tot de lager gelegen Povlakte, is het decor voor een veelzijdige vakantie.

Bewonder de koninklijke pracht van Piemonte

Kenmerkend voor de streek zijn de schitterende sierlijke gebouwen in de groene omgeving. Doordat Piemonte de thuisbasis was van het huis Savoia (dat de eerste Italiaanse koning voortbracht na de eenwording van het land) zijn er veel luxueuze bouwwerken te bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld het koninklijk jachtpaleis in Stupinigi. Ook het Sacra di San Michele is een aanrader. Dit benedictijnenklooster bevindt zich op een hoogte van maar liefst 962 meter; hiervandaan heb je een adembenemend uitzicht op de omgeving. Ook het Mole Antonelliana, het nationaal filmmuseum in Turijn, is een must.

Genieten aan het Lago Maggiore

Tijdens het verblijf in een prachtig vakantiehuis in Piemonte kom je volledig tot rust aan het Lago Maggiore. Op de vele zandstrandjes aan het meer is het uitstekend vertoeven in de zon. Watersporters kunnen hier naar hartelust zwemmen, duiken of varen. Maak bijvoorbeeld een boottocht naar de Borromeïsche Eilanden in het meer.