Kleine campings in Toscane

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Toscane

Wissen
2 personen
9 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Een bourgondisch leven op een kleine camping in Toscane

Toscane is een schitterende streek die je volledig pakt als je er eenmaal bent geweest. Het is dan ook optimaal genieten vanaf een kleine camping in Toscane. Overzichtelijk met een gemoedelijke sfeer, zonder de grote hordes toeristen, dat is waar het bij een kleine camping om draait. Op deze themapagina staan alle kleine campings in deze mooie Italiaanse streek voor je weergegeven. De faciliteiten op deze campings zijn van prima kwaliteit.

Toscane als ideale bestemming voor een kampeervakantie

Toscane is een schitterende streek in Italië die goed past bij de levensgenieter. Een lekker wijntje en een goede maaltijd op een terrasje vormen de ultieme vorm van ontspanning. Kleine campings in Toscane liggen niet alleen vlakbij de kust, ook in de buurt van enkele schitterende steden vind je eenvoudig een kampeerplaats. Breng een bezoek aan historische steden als Pisa en Florence. Juist die diversiteit, het lekkere eten en het mooie weer maken Toscane zo'n fijne vakantiebestemming.

Culturele uitstapjes in Toscane

Ben je een echte kunstliefhebber, dan moet je zeker naar een van de kunststeden gaan, zoals Florence, Pisa, Arezzo, Lucca, Cortona, San Gimignano en Siena. Deze steden zijn rijk aan historische en culturele gebouwen en je kijkt er werkelijk je ogen uit. Het wereldberoemde glooiende landschap van Toscane is zelfs door UNESCO op de Werelderfgoedlijst gezet.

Prachtige dorpjes en mooie natuur

Italië staat bekend om de vele historische bezienswaardigheden waarvan vele nog in goede staat verkeren. Deze historische aspecten kom je ook in Toscane tegen. Waar het ene gebied in Toscane nog vrij toeristisch is, zijn er ook pareltjes waar je het gevoel hebt dat de tijd heeft stilgestaan, zoals in de historische steden Anghiari en Barga.

Een ruim aanbod aan kleine campings

Een kleine camping in Italië in Toscane vinden is geen enkel probleem. Het gebied is vrij uitgebreid en het enige wat je hoeft te doen is je favoriete gebied in Toscane kiezen. Kleine campings hebben ook voldoende faciliteiten, al zal dit zich meestal beperken tot een kleine supermarkt en een cafetaria. Bekijk het aanbod en selecteer de camping die aansluit op wat jij belangrijk vindt tijdens je mediterrane kampeervakantie.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter