Charmecampings

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings

Charme
Charme
X
Landen
Italië
X
Regio's
Umbrië
X
Wissen

7 campings gevonden

<
1
>

Charmecamping van de ANWB: kamperen op de mooiste plekken van Europa

Onbezorgd genieten met het hele gezin, op een schitterende plek in de natuur. Dat is wat voor velen centraal staat tijdens de zomervakantie. Binnen dit thema van de ANWB vind je de fraaiste charmecampings op de meest idyllische plekken van Europa. Op de ANWB charmecamping geniet je optimaal van rust, ruimte en natuur. Zo voel je je meteen thuis op je vakantiebestemming.

Schitterend gelegen op idyllische locaties

Zou je willen kamperen in de tuin bij een Frans kasteel? Of stap je 's ochtends liever uit je tent met een adembenemend uitzicht op de bergen? De ANWB charmecampings zijn specifiek gekozen vanwege hun schitterende ligging. Je vindt deze bijzondere campings in heel Europa. Zowel dicht bij huis, bijvoorbeeld in het prachtige Drenthe, als in de Zwitserse bergen of het fraaie Zweden. Zonliefhebbers kiezen een camping in Zuid-Frankrijk of het fraaie Italië. Dankzij de locaties van deze campings voelt je vakantie in ieder geval extra bijzonder aan. De ANWB campinginspecteurs hebben een uitvoerig onderzoek uitgevoerd. Zij hebben er vooral op gelet dat je op de camping voldoende persoonlijke aandacht krijgt, dankzij de kleinschaligheid en het gebrek aan massatoerisme. Zo geniet je optimaal van een onvergetelijke vakantie.

Niet te groot en niet te klein

De charmecampings zijn niet te groot en niet te klein. Het aantal standplaatsen bedraagt minimaal 30 en maximaal 200. Hierdoor voel je je niet verloren in een zee van toeristen. Rust- en natuurliefhebbers genieten op deze campings dan ook volop. Het contact met de campingbeheerder draagt bij aan een prettige, persoonlijke benadering, waardoor je je snel op je gemak voelt.

Uitstekende faciliteiten voor alle comfort

Op deze geselecteerde campings hoef je je geen moment te vervelen. Iedere camping beschikt over talrijke faciliteiten, zoals sportvelden, tennisbanen, een sauna of stoombad, fitness, een zwembad, golf, een campingwinkel met vers brood, een snackbar of restaurant en fiets- en wandelmogelijkheden. Daarnaast is er in veel gevallen een enthousiast animatieteam dat een uitgebreid programma aanbiedt voor zowel jong als oud. Met de handige filters selecteer je eenvoudig de campings die aan jouw wensen voldoen. Ben je op zoek naar een camping waar naturisme is toegestaan? Of wil je de hond meenemen tijdens de kampeervakantie? Je vindt de juiste camping met alle comfort voor een onbezorgde vakantie.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter