Camping Rome

2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

Camping bij Rome: citytrips en natuur

Wil je op vakantie naar Italië, en houd je van kamperen en van citytrips? Ga dan kamperen op een camping bij Rome! Zo combineer je het beste van twee werelden. Overdag ga je lekker de stad in en ’s avonds kom je terug op de camping waar je heerlijk kunt uitrusten. Wij hebben zo’n 15 campings voor je geselecteerd die allemaal maximaal 40 kilometer van Rome liggen. Of je nu kiest voor een staanplaats of een huuraccommodatie, je gaat er een geweldige tijd tegemoet!

Uitrusten in de natuur

Ondanks het feit dat je dicht bij de hoofdstad verblijft, kun je op een camping bij Rome heerlijk uitrusten. Je verblijft namelijk midden in de natuur. Wel zo belangrijk, want als je een grote stad gaat bezoeken, is het fijn om je ’s avonds lekker terug te kunnen trekken op je kampeerlocatie. Klap de campingstoelen uit, pak er een drankje bij en geniet! Even je hoofd leegmaken en je voorbereiden op een volgende dag in Rome.

Faciliteiten voor jong en oud

Op veel campings bij Rome is een buitenzwembad aanwezig. Zeker als je met kinderen op vakantie gaat, is een zwembad een must. Maar ook de volwassenen zoeken graag het helderblauwe, verfrissende water op om even af te koelen. De temperaturen in dit deel van Italië kunnen namelijk hoog oplopen, met name in de zomermaanden. Andere veelvoorkomende faciliteiten zijn sportvelden, een discotheek en een restaurant. Geniet met het hele gezin van een echte Italiaanse pizza op het zonnige terras van de camping!

Centraal gelegen en goed bereikbaar

Je hebt haast niet het gevoel dat je dicht bij Rome zit: zoveel rust en ruimte! Toch zijn alle campings die wij speciaal voor je geselecteerd hebben centraal gelegen. Om de drukte van de hoofdstad zoveel mogelijk te vermijden, raden we je aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer en niet met de auto naar Rome te gaan. Gelukkig zijn er voldoende snelle busverbindingen.

Op stap in Rome

In Rome raak je eigenlijk nooit uitgekeken: Vaticaanstad, het Pantheon, het Colosseum, het Forum Romanum, de Trevifontein… Er is zoveel te zien op het gebied van cultuur! Terrasjes zijn er in overvloed: ideaal om er te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het bruisende winkelgedeelte van de stad met zijn gezellige boetiekjes.