Kindvriendelijke campings aan het Gardameer

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings aan het Gardameer

2 personen
41 campings gevonden

Geniet met het gezin op een kindvriendelijke camping aan het Gardameer

Het helderblauwe Gardameer is een populaire vakantiebestemming vanwege het milde klimaat in de zomer en winter, de bruisende omliggende steden zoals Verona en de avontuurlijke parken in de buurt. Tijdens een verblijf op een kindvriendelijke camping aan het Gardameer vermaken de kinderen zich de hele dag.

Waterpret met het gezin

Er valt genoeg waterpret te beleven tijdens een verblijf op een kindvriendelijke camping aan het Gardameer. Ten eerste is zwemmen in het Gardameer een belevenis en koel je er heerlijk af met het hele gezin. Kies voor een camping op loopafstand en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie. Daarnaast zijn er ook een aantal waterparken in de buurt. Ga samen van de spannendste glijbanen, spring van de duikplank en geniet van een verfrissend ijsje op een strandbed.

Dagtrip naar Verona

In de omgeving van het Gardameer zijn talloze leuke dorpen en steden te bezoeken, waaronder Verona. Loop door de stad en bezoek de middeleeuwse pleinen, het huis waar de tragedie van Romeo en Julia zich afspeelde en de arena van Verona. Dit Romeinse amfitheater is het op twee na grootste amfitheater ter wereld en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt.