Campings aan het Gardameer waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings aan het Gardameer waar honden zijn toegestaan

2 personen
37 campings gevonden

Samen genieten op de camping aan het Gardameer met hond

Wil je op vakantie naar het grootste meer van Italië, maar je trouwe viervoeter liever niet thuislaten? Ga dan naar een camping aan het Gardameer met de hond; er zijn vele campings waar jullie allemaal welkom zijn. Hier maken jullie samen mooie wandelingen door de natuur en aan het water.

Faciliteiten op een hondvriendelijke kampeergelegenheid

Hondvriendelijke campings hebben vaak een privéstrand waar je samen geniet van het water. Ook zijn er een aantal vrije stranden waar honden welkom zijn. Op de hondvriendelijke camping aan het Gardameer zijn daarnaast vaak speciale voorzieningen voor je maatje, van drinkbakken en hondenbrokken bij de campingmarkt tot een speciale hondendouche, hondenmand, bench en omheinde kampeerplek. Zo geniet je met het complete gezin van een goed verzorgde accommodatie en uitstekende faciliteiten.

Activiteiten aan het Gardameer

Aan het Gardameer is van alles te doen. Het meer ligt in een schitterende omgeving met bossen, bergen, parken en watervallen waar je samen heerlijke wandelingen maakt. Bezoek de stad Verona met een Romeins amfitheater waar nog steeds voorstellingen worden gehouden en het Piazza delle Erbe met prachtige gebouwen. Het dorp Lazise ligt direct aan het Gardameer en is een van de mooiste dorpen in de omgeving. Ben je niet alleen met de hond maar ook met kinderen op vakantie, ga dan een dagje naar attractiepark Gardaland waar honden, mits aangelijnd, zijn toegestaan.