Camping Istrië aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Camping Istrië aan zee

2 personen
0 campings gevonden

Ontdek wonderschoon Kroatië vanaf een camping in Istrië aan zee

Istrië is al geruime tijd een zeer populaire vakantiebestemming en dat is niet voor niets. Een vakantie op een camping in Istrië aan zee mag dan ook zeker niet op je wensenlijst ontbreken. Prachtige natuur, zon, zee en strand; als dat geen topvakantie wordt! Via deze themapagina vind je in een oogopslag alle campings in Istrië die op steenworp afstand van zee liggen. De faciliteiten op de camping zijn goed verzorgd.

Istrië, de ultieme bestemming voor een zonvakantie aan zee

De meeste stranden in Istrië zijn kiezelstranden. Desondanks is een strandvakantie in deze Kroatische streek zeer de moeite waard. Er zijn diverse kustplaatsen waar het goed toeven is, zoals in Rovinj, Umag en Novigrad. Bij Lanterna en Medulin vind je wel een mooi zandstrand. Ga je liever in je blootje naar het strand, dan is er goed nieuws: Istrië staat bekend om haar vele naturistenstranden. Speciaal voor naturisten zijn er ook campings in Istrië aan zee te vinden, waar campinggasten beschikken over een privéstrand.

Een bestemming voor ieder type vakantieganger

Istrië is een zonnige vakantiebestemming, dus als een zonvakantie jouw ideaal is, dan zit je hier goed. In Istrië is een camping aan zee vinden geen enkel probleem. Ook is het een heel hondvriendelijk land, met stranden speciaal voor hondenliefhebbers. Boek dus een camping waar honden welkom zijn. Ook gezinnen en rustzoekers vinden hier een camping die bij ze past.