Vakantiehuizen bij Dwingeloo

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Dwingeloo

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Een vakantiehuis bij Dwingeloo: vakantie in het groen

Je verblijft midden in het nationale park Dwingelderveld in een vakantiehuis bij Dwingeloo. Je staat zo in het bos voor een lange wandel- of fietstocht, brengt eenvoudig een bezoek aan het pittoreske Dwingeloo en de vele interessante steden in de omgeving, waaronder Zwolle en Emmen. De vakantiehuizen zijn uitgerust met prettige faciliteiten; hier kom je helemaal tot rust.

Bezienswaardigheden vlak bij je vakantiewoning

Vanuit je vakantiehuis bij Dwingeloo kun je vele bezienswaardigheden te voet of op de fiets gemakkelijk bezoeent. Neem zeker een kijkje bij de bekende Dwingeloo Radiotelescoop. Deze Nederlandse radiotelescoop staat aan de rand van het nationale park Dwingelderveld. Hiermee zijn twee kleine sterrenstelsels ontdekt in de buurt van de Melkweg, die de namen Dwingeloo I en Dwingeloo II dragen. In de Melkweg Science Hub in het dorp kom je meer te weten over het sterrenstelsel en radioastronomie.

Ruime keuze uit vakantiewoningen

Je hebt een ruime keuze uit vakantiewoningen in en rondom Dwingeloo. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje op een vakantiepark als je gebruik wilt maken van voorzieningen als een speeltuin met avontuurlijke speeltoestellen, een recreatieschuur, animatieteam, restaurant en meer. Ben je erg op je rust gesteld? Dan is het prettig om te verblijven in een natuurhuisje. Op je eigen terras hoor je de vogeltjes fluiten en de wind door de bomen ruisen.