Vakantieparken in Biddinghuizen

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Biddinghuizen

Wissen
2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Groene natuur en spectaculaire pretparken op vakantiepark in Biddinghuizen

De veelzijdige provincie Flevoland biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie op een vakantiepark in Biddinghuizen. Maak een schitterende wandeltocht langs de Oostvaardersplassen of natuurpark Lelystad, of trek over het unieke Blotevoetenpad in Nunspeet. Charmante steden als Kampen, Harderwijk en Elburg bevinden zich in de buurt. Voor meer winkelpret ligt bovendien Bataviastad vlakbij. Gezinnen met kinderen beleven een geweldige dag in de vele pretparken in de omgeving, zoals Walibi Holland of het Dolfinarium.

Wandel in de adembenemende natuur van de Oostvaardersplassen

Natuurliefhebbers genieten volop van al het groen in de omgeving van Biddinghuizen. Bezoek bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad. Dit enorme moerasgebied beschikt over rietvlaktes, waterplassen, ruige graslanden en dichte bossen. Het vormt dan ook een waar walhalla voor vogels. Neem je verrekijker mee en spot de lepelaars, ganzen en aalscholvers. Ook vind je hier vleermuizen, reeën, hazen, vossen en vlinders. Zelfs de zeearend broedt in het gebied.

Ontdek de dichte bossen van de Veluwe

Naast de Oostvaarderplassen ligt het nationale park de Hoge Veluwe, vlak bij je vakantiepark in Biddinghuizen. Wandel of fiets in het grootste en populairste natuurgebied van Nederland. De paden gaan langs heide, stuwwallen, bossen en zandverstuivingen. Hier spot je ook de Big Five van het nationale park: het edelhert, de vos, het wilde zwijn, de ree en de Schotse hooglander. Kunstliefhebbers bezoeken het hier gevestigde Kröller-Müller Museum. De kinderen vermaken zich ondertussen uitstekend op de vele speeltoestellen.

Naar het pretpark met het gezin

Zowel jong als oud beleeft een geweldige tijd in het nabijgelegen pretpark Walibi Holland. Hier zoef je door de lucht in de spectaculaire Goliath of de Lost Gravity. Voor kleinere kinderen is pretpark Julianatoren een aanrader. Dierenliefhebbers bezoeken het Dolfinarium in Harderwijk.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter