SVR Campings

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Friesland

Landen
Nederland
X
Regio's
Friesland
X
Wissen

115 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

SVR-camping in Friesland: uitrusten aan het water

Op een SVR camping in Friesland staat de landelijke omgeving centraal. Met talloze meren en de prachtige Waddenzee in de buurt is dit een prima omgeving om tot rust te komen. Door heel de provincie heeft ANWB Camping mooie SVR campings verzameld waar je geniet van de groene omgeving en een weids uitzicht, en waar het water nooit ver weg is. De ideale plek om het hoofd leeg te maken en midden in de natuur actief bezig te zijn!

Kamperen op maat

SVR campings in Friesland zijn er in verschillende formaten. Er zijn ruim opgezette kampeerlocaties met goede voorzieningen, waar de kinderen veel bewegingsvrijheid hebben, maar ook kleine campings met een beperkt aantal plaatsen, waar je de zon 's ochtends in alle stilte ziet opkomen boven een Fries weiland. En wat te denken van speciale camperplaatsen om een nachtje in een landelijke omgeving te logeren wanneer je op doorreis bent? Met de zoekfunctie op de website van ANWB Camping selecteer je moeiteloos de camping die past bij jouw wensen. Zo zie je bijvoorbeeld ook waar er naturistencampings zijn en of de hond welkom is.

Vermaak op een Friese SVR camping

De hoeveelheid faciliteiten en het soort vermaak op de SVR camping hangen af van de omvang van het terrein. Veel (middel)grote campings liggen aan het water of hebben een zwembad. Hier zijn ook sport- en spelmogelijkheden voor alle leeftijden, en soms zelfs een animatieteam. De meeste kleine campings bieden minder entertainment, maar liggen wel in de buurt van water, zodat je kunt zwemmen of vissen. Dit zijn zeer geschikte kampeerplekken voor liefhebbers van rust en stilte.

Uitstapjes in de omgeving: elf steden en Friese meren

De SVR campings in Friesland liggen in een schitterende natuurlijke omgeving en zijn een mooie uitvalsbasis voor sportieve uitstapjes. Wandelen, fietsen, kanoën of zeilen op de Friese meren bijvoorbeeld, of een dagje strandjutten en zeehonden spotten aan de Waddenzee. Culturele dagtrips zijn er ook genoeg, met bezoekjes aan fraaie steden als Harlingen, Leeuwarden en Sneek!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter