Camping Ameland

Wissen
2 personen
116 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Camping Ameland

Een fris zeebriesje, ongerepte natuur, uitgestrekte stranden en schattige dorpjes: u vindt het allemaal als u uw vakantie doorbrengt op een camping op Ameland. Wat is er te beleven op het vierde Waddeneiland? Een heleboel. Een absolute aanrader: zeehonden spotten vanaf een robbenboot. De zeehond is het symbool van de Waddeneilanden en dat is natuurlijk niet zomaar het geval. Tijdens een boottocht ziet u ze uitrusten op een zandbank en bij hoog water zijn ze aan het vissen naar een smakelijk maaltje.

Campings Ameland: bol van de leuke activiteiten

Op het eiland zijn ook diverse musea te bezoeken: het ‘Sorgdrager’ museum in Hollum over de geschiedenis en cultuur van Ameland en het natuurcentrum met aquarium in Nes (leuk voor kinderen). Kampeert u in augustus op een camping op Ameland? Bezoek dan het Roggefeest in Nes: theater en muziek op elke straathoek. De dag wordt afgesloten met een parade, waarna u terug kunt keren naar uw camping.

Onze campings op Ameland zijn speciaal voor sportievelingen

Sportievelingen komen. Naast wandel- en fietsvoorzieningen biedt het eiland mogelijkheden voor kayaken, golfen, kitesurfen, paardrijden en raften. Elke avonturier kan hier dus zijn ei kwijt. Wandelen of fietsen in een van de natuurgebieden is rustgevend en een lust voor het oog (misschien ziet u zelfs een ree tussen de struiken). Kortom: of u nou wilt uitrusten of elke dag iets actiefs wilt doen: tijdens uw vakantie op een camping op Ameland is er teveel om uit te kiezen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter