9416 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB

Camping Vlieland

Verfijn zoekresultaat
Online reserveren
Ideaal voor
Aantal plaatsen
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
ANWB score
Kampeerders reviews
Wifi
Voor kinderen
Staanplaatsen
Naturisme
Eten & drinken
Sanitair
Recreatie
Aanbetaling online boeking
Camping Key Europe
Afstand van Utrecht
Bekijk 1 camping op kaart
1 gevonden camping
  • GroepsNatuurkampeerterrein Lange Paal

    De velden van dit GroepsNatuurkampeerterrein liggen tegen de duin- en bosrand. Windsingels beschutten de plaatsen dichter bij het wad. De Waddenzee ... Meer informatie

    • Middelgrote camping (145 plaatsen)
    niet reserveerbaar via ANWB

Camping Vlieland 

Op de camping in Vlieland ontsnap je aan de alledaagse drukte. Met slechts één dorp en zo’n 1000 inwoners is dit Friese Waddeneiland een bakermat van rust. Na Schiermonnikoog is het de dunstbevolkte gemeente van ons land. Als kampeerder heb je keuze uit twee campings, allebei gelegen in Oost-Vlieland. Vanuit hier kun je de mooiste fiets- en wandeltochten ondernemen. Toeristen moeten hun auto in Harlingen achterlaten, dus gehinderd door gemotoriseerd verkeer word je nauwelijks. Door een uitgebreid net van fietspaden kun je vele plaatsen op het eiland leren kennen. Ook aan wandelaars is gedacht. Drie wandelroutes leiden langs de mooiste plekken van Vlieland.

Zoevend in een driewielerbuggy

Avontuurlijker is het om te gaan wadlopen. Vermoeiend, maar wel een unieke ervaring. In voor een adrenalinestoot? Ga dan naar blokarten. Zittend in een driewielerbuggy zoef je met een snelheid tot wel 70 kilometer per uur over het strand. Op zoek naar iets minder sensatie? Op Vlieland kun je leren (kite)surfen. Maar lekker luieren op het strand is ook mogelijk. Gezien de geringe afstanden ben je vanaf de camping zo op la playa. En als het weer tegenvalt is het alsnog lekker uitwaaien en zoek je erna de warmte van een café op. Heb je liever wat meer mensen om je heen, bezoek Vlieland dan in september. Want dan vindt het jaarlijkse en meerdaagse muziekfestival plaats ‘The Great Wide Open’ plaats. Zo is Vlieland elk jaargetijde een bezoek meer dan waard.