Mini-campings in Otterlo

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campings in Otterlo

Wissen
2 personen
18 campings gevonden

Groen kamperen op een mini camping in Otterlo

Groen en gastvrij kamperen zonder dat je onnodig wordt gestoord? Breng je vakantie door op een mini camping in Otterlo en geniet er van de rust, ruimte en het groen. Hier heb je eindelijk tijd voor dat ene goede boek of voor een romantisch etentje met je partner. Bovendien leeft de natuur hier volop en sta je oog in oog met edelherten, wilde zwijnen en diverse andere dieren.

Waarom je vertoeft in Otterlo

Otterlo ligt in de provincie Gelderland en beschikt over talloze wandel- en fietsroutes. Nationaal park de Hoge Veluwe ligt dichtbij en is een fijne plek om op adem te komen. Huur een aantal fietsen op de camping en maak samen of met het hele gezin een ontspannen tocht in de veelzijdige natuur van het park. Neem je lunch mee en geniet van een fantastische picknick in de open lucht.

Bezienswaardigheden

Je verblijf op een mini camping in Otterlo nodigt uit om eropuit te gaan. In het dorp bezoek je onder andere het Nederlands Tegelmuseum waar je je verwondert over de talloze wandtegels die vaak op de schouw of rond de schoorsteen staan. Otterlo kenmerkt zich verder door allerlei leuke braderieën en festivals. Tot slot zijn er allerlei horecagelegenheden waar je met elkaar geniet van een drankje of een overheerlijk diner.

Alles binnen handbereik

Tijdens je verblijf op een mini camping in Otterlo ben je verzekerd van stroom, water en goede sanitaire voorzieningen. Staanplaatsen hebben veel privacy zodat je ongestoord geniet van je kampeervakantie. Ontwaak iedere morgen in een groene omgeving en neem een verfrissende duik in natuurwater of een openluchtzwembad in de buurt. Het maakt je vakantie in Otterlo de moeite waard!