Vakantieparken in Otterlo

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Otterlo

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Vakantiepark Otterlo: vakantie vieren op de Veluwe

Otterlo is een sfeervol esdorp dat in het hart van de Veluwe ligt. Vanaf een vakantiepark vlak bij Otterlo trek je zo de natuur in. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door het bos Planken Wambuis en breng een bezoek aan de imposante zandverstuiving het Mosselsche Zand. De vakantieparken zijn voorzien van veel prettige voorzieningen voor jong en oud, van uitdagende speeltuinen en een zwembad voor de kinderen tot wellnessfaciliteiten en een restaurant voor de ouders. Zo geniet je van een ontspannen vakantie midden in de natuur.

Gevarieerde wandel- en fietsmogelijkheden

Een vakantiepark in Otterlo is de ideale uitvalsbasis voor wie van wandelen en fietsen houdt. Het Otterloop-pad is een mooie wandelroute van bijna 5 kilometer lang. Je wandelt door dennenbos en eikenbos, langs heide en stuifzand. Op het Mosselse Zand is er een korte wandeling uitgezet speciaal voor kids, met onderweg leuke OERRR opdrachten. Onderweg staan er diverse opdrachtpalen met leuke opdrachten voor de kinderen. Dankzij het Fietsroutenetwerk Veluwe kan iedereen een eigen route uitzetten via de fietsknooppunten.

Veel te beleven op een vakantiepark

Er zijn allerlei soorten vakantieparken in de buurt van Otterlo. Wil je een rustig verblijf? Kies dan voor een natuurpark dat zoveel mogelijk autovrij is. Ga je met het hele gezin op vakantie? Dan is het leuk om te kiezen voor een vakantiepark in Otterlo met animatie, een grote speeltuin en misschien zelfs een eigen kinderboerderij of zwembad. Doordat er zoveel keus is, vind je altijd een vakantiepark dat voldoet aan je persoonlijke wensen. Gebruik de handige filters van ANWB Camping om je volgende vakantiebestemming te vinden. Daarnaast bepaal jij hoe je jouw verblijf inricht. Kies je voor een huisje of gaan jullie gezellig kamperen?