Campings in Gelderland met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Gelderland met overdekt zwembad

2 personen
31 campings gevonden

Elke dag zwemmen op de camping in Gelderland met overdekt zwembad

Op een camping in Gelderland met overdekt zwembad geniet je van de natuur die deze provincie te bieden heeft, maar is het ook genieten als het weer wat wisselvallig is. Is het wel lekker zonnig, maak dan een prachtige wandeling door de Veluwe of ga een dagje uit in de omgeving.

Weer of geen weer: elke dag waterpret

Op een camping met overdekt zwembad in Gelderland is waterpret gegarandeerd, wat voor weer het ook wordt. De grootte van het binnenbad kan variëren van een 25-meterbad tot een heus waterpark met glijbanen en golfslagbad. Het peuterbad is vaak voorzien van diverse speeltoestellen. Meestal is er ook een buitenzwembad aanwezig of is het dak te openen, waardoor je bij mooi weer geniet van het zonnetje. Ook in de speeltuin spelen kinderen bij mooi weer lekker buiten.

Bezienswaardigheden in Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en heeft genoeg te bieden voor een dagje uit. Vanaf campings in Gelderland met overdekt zwembad wandel of fiets je zo natuurgebieden als de Veluwe, de Betuwe en de Achterhoek. Daarnaast bezoek je de mooiste landgoederen, zoals Paleis het Loo, kasteel Huis Bergh en Slot Loevestein. De diverse musea, waaronder het Kröller-Müller Museum, lenen zich uitstekend voor een cultureel uitstapje. En in dierentuin Burgers’ Zoo kun je gezellig een middagje dieren kijken.