Vakantieparken bij Voorthuizen

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Voorthuizen

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Ontdek de Veluwe vanaf een vakantiepark bij Voorthuizen

Op een vakantiepark bij Voorthuizen bevind je je op een centraal gelegen plek aan de westflank van de Veluwe. Tijdens lange wandel- en fietstochten kom je langs eindeloze heidevelden, uitgestrekte bossen, fraaie zandverstuivingen en kabbelende beekjes. In welk jaargetijde je ook naar de Veluwe trekt, je vindt in dit gevarieerde natuurgebied altijd wel een fraaie wandelroute. Daarnaast liggen er gezellige steden en bruisende attractieparken in de buurt.

Wilde dieren spotten op de Veluwe

Overal op de Veluwe kunnen er plotseling wilde dieren uit het struikgewas schieten. De beste kans om wilde zwijnen, reeën en herten te spotten, heb je in het Deelerwoud. Dit vrij rustige gebied tussen Arnhem en Apeldoorn is ook nog eens ideaal voor lange fietstochten en stevige wandelingen met af en toe een flinke klim. Ook het beroemde Kröller-Müller Museum ligt vlakbij. Hier bewonder je topstukken van schilders als Mondriaan en Van Gogh.

Attractieparken voor het hele gezin

Even een dagje geen zin om te wandelen? Gezinnen met kinderen beleven ook een geweldige tijd in het gezellige pretpark Julianatoren. Er zijn maar liefst zestig attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar, zoals de Tollende Muis, de Draaiende Piraat en de Mega Muizenschommel. Dierenliefhebbers halen hun hart op in de Apenheul in Apeldoorn. In deze dierentuin loopt ruim de helft van de aanwezige apen los tussen de bezoekers. Zo dichtbij heb je de dieren nog nooit gezien!