Vakantieparken in Winterswijk

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Winterswijk

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Een ontspannen vakantie in de Achterhoek op een vakantiepark in Winterswijk

Voor een onbezorgde vakantie midden in de natuur is een vakantiepark in Winterswijk de ideale vakantiebestemming. Het sfeervolle dorp in het oosten van de Achterhoek vormt de perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten in het bijzondere coulisselandschap. Daarnaast liggen gezellige steden als Doetinchem, Doesburg en Zutphen in de buurt.

Fietsen langs eeuwenoude landgoederen

De veelzijdige Achterhoek leent zich uitstekend voor een fietsvakantie. Maak bijvoorbeeld vanaf je vakantiepark in Winterswijk een fietstocht in de Graafschap. Dit mooie gebied beschikt over slingerende wegen langs bossen, weilanden, landgoederen en boerderijen. Andere interessante natuurgebieden in de omgeving zijn het Vragenderveen, natuurpark de Leemputten of het Zwillbrocker Venn.

Een dag eropuit met het gezin

Voor gezinnen met kinderen is het Doolhof bij Ruurlo een aanrader. Probeer zo snel mogelijk de uitkijktoren in het labyrint te bereiken. Ook zijn er een spannende vossenjacht, spooktocht en speurtocht aanwezig. Wie geen last heeft van hoogtevrees bezoekt in Ruurlo het Klimbos. Op hoogtes van 3 tot 12 meter boven de grond leg je een spannend klimavontuur af. Er zijn zes verschillende parcours aanwezig. Daarnaast is Hof van Eckberge een aanrader. De kinderen genieten volop van het klimhuis van maar liefst drie etages. Zowel binnen als buiten spelen de kinderen op klimtorens, glijbanen, trampolines en een rodelbaan. Net over de Duitse grens bevindt zich Movie Park Germany. In dit spannende pretpark maak je een avontuurlijke rit in de oudste houten achtbaan van Duitsland.