Campings in Groningen aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Groningen aan het water

2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Waterpret in eigen land op campings in Groningen aan het water

Voor een heerlijke vakantie aan de waterkant hoef je niet naar het buitenland. Ook op campings in Groningen aan het water verblijf je aan de kust van de Waddenzee of een mooi Gronings meer. Hier geniet je als liefhebber van strand of watersport van een vakantie vol zon, zee en strand.

Waterpret aan het meer of de Waddenzee

Vanaf campings in Groningen aan het water onderneem je allerlei activiteiten in en op het water, zoals wandelen op het strand, pootjebaden, vlotten bouwen op het meer of visjes vangen met een schepnet. Ligt er een haven in de buurt, dan maak je een mooie rondvaart op het water of huur je een kano of zeilboot. Ook per fiets maak je de mooiste tochten door het natuurgebied aan de Waddenzee. Op een meer, zoals het Lauwersmeer, onderneem je watersporten. Of neem de veerboot voor een dagje naar Schiermonnikoog.

Wat is er nog meer te doen in Groningen?

Bezienswaardigheden in Groningen die je niet mag missen zijn de Martinitoren uit de zeventiende eeuw en het Groninger Museum. Aan het water bezoek je zeehondencrèche Pieterburen en het Waddeneiland Rottumeroog, dat je overigens alleen buiten de zomer mag bezoeken. Met kinderen is er ook van alles te doen, zoals een dag naar de hoofdstad met een bezoek aan Kinderboerderij Stadspark. Op Landgoed Nienoord in Leek bezoek je het Zwemkasteel of Familiepark Nienoord. Adventurepark Waddenfun is het grootste indoor klimpark van Nederland en ligt vlak bij de kust.