Kleine campings in Groningen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Groningen

Landen
Nederland
X
Regio's
Groningen
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

37 campings gevonden

<
1
2
>

Kom tot rust op kleine campings in Groningen

Ervaar de stille natuur van Nederland op kleine campings in Groningen, waar je aangenaam verblijft op uitgestrekte grasvelden. Op deze kleinschalige campings draait alles om rust. De meeste liggen in een prachtige omgeving. Daarnaast zijn er enkele kampeerterreinen waar je meedoet aan gezellige activiteiten. Ga voor een camping midden in het natuurlandschap van Groningen, of verblijf juist aan de kust. Deze campings verwelkomen iedereen, van camperaars tot kampeerders. Gebruik de camping als uitvalsbasis om de natuur en cultuur van Groningen te ontdekken, of gebruik de sportvelden op het kampeerterrein voor een sportieve vakantie.

Kleine campings voor kinderen

Wil je samen met de kinderen van de rust genieten die een kleine camping te bieden heeft? Boek dan een vakantie op een kampeerterrein met een eigen buitenzwembad. Hier vermaken de kleintjes zich volop, ook in het kleuterbad. Daarnaast is er op enkele campings een speeltuin. Zo hebben de kinderen genoeg gelegenheid om eindeloos te spelen.

Verken Groningen

Je ontdekt de vele facetten van Groningen vanaf je kleine camping, zoals het historische landschap van Coendersborg. Ook een wandeling langs de Waddenzee is de moeite waard. Daar zie je talloze zeevogels. Wissel deze natuurbezoeken af met een uitje naar de hoofdstad van de regio: Groningen. Hier staat de bijzondere Martinitoren, maar bezoek je ook verschillende musea: van het Groninger Museum tot het Noordelijk Scheepvaartmuseum.

Comfortabele voorzieningen

Wanneer je op een kleine camping in Groningen verblijft, mag je rekenen op simpele maar comfortabele faciliteiten. Zo is er altijd een volledig uitgerust sanitairgebouw aanwezig, inclusief een wasmachine en een droger. Daarnaast beschikken alle campings over draadloos internet en is het veelal mogelijk om een fiets te huren. Dankzij de slechtweervoorziening vermaken jullie je ook wanneer het regent.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter