Kleine campings in Groningen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Groningen

2 personen
39 campings gevonden

Genieten op een kleine camping in Groningen

Er gaat niets boven Groningen, zegt men vol trots. En dat je niets anders kunt dan dit beamen, ontdek je tijdens je vakantie op een kleine camping in Groningen. Ontdek de schoonheid van deze prachtige provincie vanaf je knusse camping. Op deze themapagina vind je alle kleine campings in de provincie Groningen. De faciliteiten op de campings zijn van uitstekend niveau.

Redenen om een kleine camping te boeken

Een kleine camping is overzichtelijk en loopt niet over van het massatoerisme. Er hangt vaak ook een gemoedelijke sfeer waardoor je snel nieuwe vrienden maakt. Bovendien laat je er met een gerust hart je kinderen spelen. De faciliteiten op een kleine camping zijn, net als op grotere campings, van uitstekende kwaliteit. Vaak zijn de faciliteiten wat kleinschaliger. Met de handige filters kies je eenvoudig een mini camping in Groningen die aan je wensen en eisen voldoet.

Mogelijkheden voor dagjes uit

Kleine campings in Groningen zijn verspreid over de provincie te vinden. Hierdoor is er altijd wel een natuurrijk gebied in de buurt waar de mooiste wandel- en fietsroutes liggen. Ga je liever een dagje winkelen, een museum of theater bezoeken, dan is de stad Groningen waar je moet zijn. Hier vind je het Groninger Museum en de Martinitoren, vele interessante winkels en boetiekjes, en natuurlijk sfeervolle terrasjes waar je uren mensen kijkt onder het genot van een hapje en een drankje. Een actief uitstapje maak je naar het Pagedal Adventure park in Stadskanaal. Hier kun je met het hele gezin kratje klimmen, de stormbaan bedwingen en boogschieten. Na een dag vol actie kom je weer tot rust op de camping.