Campings in Limburg waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Limburg waar honden zijn toegestaan

2 personen
70 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie vieren op een camping in Limburg met je hond

Kun je geen goed hondenhotel vinden of neem je je trouwe viervoeter graag altijd mee op vakantie? Dan is een camping in Limburg waar je hond welkom is de ideale vakantiebestemming. Kies je voor een ontspannen verblijf op een van deze campings, dan weet je zeker dat deze geschikt zijn voor een vakantie met het hele gezin. Je voorkomt hierdoor hoge kosten van het pension en je hond beleeft een geweldige tijd.

Kom in contact met andere hondenbezitters

Veel mensen weten een camping in Limburg met de hond te vinden. En dat is met een reden. De campings zijn gunstig gelegen in de bossen, nabij een meertje of weilanden, zodat je hond hier goed op avontuur kan. Ook ontmoet je mogelijk andere hondenbezitters, waardoor leuke sociale contacten snel zijn gelegd.

De campings in Limburg zijn speciaal ingericht voor je trouwe viervoeter

Vier je vakantie op een van de campings in Limburg met je hond, dan ben je er zeker van dat aan alle faciliteiten is gedacht. Je hond kan zijn of haar behoefte doen op een speciaal hondentoilet en kan lekker ravotten in de nabijgelegen zanderige of modderige terreinen. Wil je niet dat je kampeerplaats vies wordt? Vele campings hebben een speciale hondendouche, waar je je trouwe viervoeter op kan frissen na een lange en leuke dag uit.

Verken de mooie Limburgse landschappen

Waar je ook vakantie gaat vieren op een camping in Limburg met je hond, je bent altijd verzekerd van een geweldig landschap. Voorbeelden zijn de Maasplassen in Roermond en het heuvelachtige terrein in het zuiden van de provincie. Voel je helemaal thuis in de buitenlucht en geniet met z’n allen van een welverdiende vakantie.