Campings in Noord-Brabant waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Noord-Brabant waar honden zijn toegestaan

2 personen
67 campings gevonden

Campings in Noord-Brabant met de hond

Vakantie vieren kan op veel campings in Noord-Brabant met de hond. Als je daar van tevoren rekening mee houdt, hoef je je verder geen zorgen te maken of je trouwe viervoeter wel welkom is. Samen genieten jullie van een heerlijke vakantie in de Brabantse natuur.

Speciale faciliteiten voor je trouwe viervoeter

In Noord-Brabant wandel je heerlijk door glooiende landschappen en mooie bosgebieden. Bovendien zijn er bij hondvriendelijke accommodaties vaak extra faciliteiten voor hond en baasje. Denk hierbij aan een hondenmand, voerbak en bench. Op campings in Noord-Brabant met de hond zijn vaak voorzieningen zoals een hondentoilet en -douche en een uitlaatveld aanwezig. En uiteraard geniet je zelf van een zwembad, een speeltuin voor de kinderen en wifi.

Losloopgebieden om te genieten van de Brabantse natuur

Veel van de campings waar ook de hond welkom is, liggen in of vlak bij losloopgebieden voor de hond. In Noord-Brabant zijn dit onder andere de Loonse en Drunense Duinen, Herperduin, de Chaamse bossen en de Galderse Meren. De loslooproutes zijn in de meeste gevallen goed aangegeven. Hier wandel of fiets je met je hond midden in de natuur; of dat nu in de bossen, langs het water of in de duinen is. Zo waaien jullie samen uit tijdens een vakantie waarop het gezin echt compleet is.