Vakantieparken bij Amsterdam

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Amsterdam

Wissen
2 personen
20 campings gevonden

Ontdek de bruisende hoofdstad op een vakantiepark bij Amsterdam

Voor kunstliefhebbers vormt een verblijf op een vakantiepark bij Amsterdam een waar walhalla. Gedurende de vakantie sta je immers oog in oog met werken van Van Gogh en Rembrandt. Maak daarnaast een rondvaart over de Amsterdamse grachten, wandel over de gezellige 9 Straatjes of geniet van urenlang winkelplezier.

Prachtige musea in de hoofdstad

Vanaf het vakantiepark bij Amsterdam ben je in een mum van tijd bij de beroemde musea vol schitterende kunstwerken. Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum, waar je de Nachtwacht van Rembrandt van dichtbij bewondert. Vlakbij ligt het Van Gogh Museum met beroemde schilderijen als de Zonnebloemen. Naast de bekende musea rond het Museumplein beschikt Amsterdam over talrijke onbekende musea, zoals het gratis toegankelijke Schelpenmuseum. Hier wandel je langs een schatkamer van fossielen en schelpen. Ook het Klederdracht Museum is een aanrader, waar je de traditionele klederdracht van Noord-Holland bekijkt.

Varen over de Amsterdamse grachten

Een reis naar Amsterdam is niet compleet zonder een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Vaar langs de authentieke zeventiende-eeuwse herenhuizen en bijzondere bezienswaardigheden als de Westerkerk en het Anne Frank Huis, in de buurt van de Jordaan.

Winkelen in het bruisende stadscentrum

Winkelliefhebbers genieten van een onvergetelijke tijd in het gezellige centrum van Amsterdam. Bezoek bijvoorbeeld de drukke Kalverstraat of de 9 Straatjes. In de 9 Straatjes midden in de grachtengordel vind je bijzondere souvenirs als vintage kleding en antieke woonaccessoires.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter