Vakantieparken bij Callantsoog

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Callantsoog

2 personen
0 campings gevonden

Een onbezorgde strandvakantie op een vakantiepark bij Callantsoog

Heerlijk uitwaaien op het strand of fietsen door de duinen? Tijdens een verblijf op een vakantiepark bij Callantsoog geniet je volop van de rust en ruimte. Doordat er vrijwel geen massatoerisme in de kop van Noord-Holland is, kun je hier volledig ontspannen in de natuur. Bezoek bijvoorbeeld de natuurgebieden het Kooibos of het Zwanenwater. De Schoorlse Duinen zijn ook een aanrader; dit zijn de hoogste duinen van Nederland.

Vogels spotten in het Zwanenwater

Vlak bij het vakantiepark in Callantsoog ligt natuurgebied het Zwanenwater. Trek je wandelschoenen aan en wandel door het bijzondere duingebied van meer dan 600 hectare. Ook bevinden zich hier de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Jaarlijks broeden hier meer dan 75 vogelsoorten, zoals de slobeend, de aalscholver, de grote zaagbek, de smient en grote zilverreigers.

Mountainbiken in de Schoorlse Duinen

In de buurt van Callantsoog bezoek je de hoogste duinen van Nederland bij de Schoorlse Duinen. Maak een tocht over de circa 60 kilometer aan paden en spot bijzondere vogels of de duinhagedis. Gezinnen met kinderen vermaken zich uitstekend bij de Klimduin. Deze torenhoge duin van maar liefst 51 meter ligt direct aan het sfeervolle stadscentrum van Schoorl. Terwijl de ouders een heerlijk drankje drinken op het terras ravotten de kinderen in het zand.