Mini-campings in Castricum

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campings in Castricum

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Ontdek het prachtige duingebied dicht bij een mini camping in Castricum

Vier je vakantie op een mini camping in Castricum, dan ben je na een korte wandeling bij de start van het prachtige duingebied. Let er wel op dat je hiervoor een duinkaart nodig hebt. Ben je in bezit van dit toegangskaartje, dan kan het avontuur beginnen. Volg de beroemde Pontjes- of Bollenroute met de fiets of kies voor een van de paaltjeswandelingen.

Rust, ruimte en natuur op het strand

Van een drukke boulevard is hier geen sprake. Zoek je naar een rustig strand met veel ruimte, dan zit je op de mini camping bij Castricum helemaal goed. In de buurt ligt zelfs het Stille Strand, dat alleen bereikbaar is per fiets of te voet. Het Drukke Strand bereik je wel met de auto en trekt meer dagjesmensen. Beide stranden zijn goed te bereiken vanuit de mini camping.

Verschillende activiteiten landinwaarts

Trek je er graag een dag op uit vanuit de mini camping bij Castricum, ga dan zeker landinwaarts. Breng een bezoek aan de kleurrijke bollenvelden van Hortus Bulborum in Limmen en kies uit diverse watersportactiviteiten op het Alkmaardermeer. Daarnaast ligt Castricum ook dicht bij Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. In dit historische stedentrio heb je de keuze uit vele leuke bezienswaardigheden.