Campings in Julianadorp aan zee

0 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Campings in Julianadorp aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen

Aan zee

Bekijk alle campings

Nederland aan zee

Bekijk alle campings

Andere thema's

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Zoek de kust op in eigen land op een camping in Julianadorp aan zee

Op een camping in Julianadorp aan zee kampeer je op een heerlijke plek vlak bij de Noordzeekust. De perfecte plek dus voor een vakantie vol zon, zee en strand. Maar er is ook genoeg te ondernemen: van een dagje Texel tot een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar.

Campings in Julianadorp aan zee

Er is altijd wel een camping in Julianadorp aan zee die op je wensen aansluit, of je nu op zoek bent naar een gezellige familiecamping, een luxe verblijf bomvol faciliteiten of een rustige kleinschalige kampeergelegenheid. De ligging vlak bij het uitgestrekte strand is ideaal voor een strandvakantie. Actieve vakantiegangers genieten van watersporten zoals zeilen, kanoën en surfen.

Activiteiten in de omgeving

Vanuit de campings in Julianadorp aan zee maak je prachtige wandelingen en fietstochten. Er zijn diverse routes te volgen te midden van het Noord-Hollandse landschap. Het gebied rondom de badplaats staat bekend om zijn bloembollen, die je onder andere in de Floratuin in Julianadorp bezichtigt. Deze showtuin ligt in de polders van Anna Paulowna in het hart van de bollenvelden. Als golfliefhebber sla je een balletje op de golfbaan van Ooghduyne met 9 holes.

Bezoek de stad Den Helder

Verlaat vanuit Julianadorp aan zee de camping voor een gezellige dag in de stad Den Helder. Hier bezoek je diverse musea zoals het Marinemuseum en Fort Kijkduin. Op Landgoed Hoenderdaell heb je een heerlijke dag met het hele gezin, tussen de krokodillen, zebra’s, ibissen, leeuwen, tijgers, apen en andere dieren. Een ander leuk uitje is de KlimVallei in het natuurgebied Mariëndal, met hindernissen op een hoogte van 4 tot 8 meter met diverse moeilijkheidsgraden.

Wadlopen en uitwaaien op Texel

Vanuit veerhaven Den Helder neem je de boot naar Texel, die je binnen 20 minuten naar het eiland brengt. Daar bezoek je onder andere Ecomare, waar je zeehonden van heel dichtbij bekijkt en het ondergrondse zeeaquarium bewondert. Ook de vuurtoren, museum Kaap Skil en de Texelse bierbrouwerij zijn een bezoek waard. Rondom Texel maak je mooie wadlooptochten om zeehonden te spotten of op zoek te gaan naar kleine waterdiertjes en vissen.

Steden en dorpen in de omgeving

In de oude stad Alkmaar geniet je na een middagje shoppen van een drankje op het terras. Op vrijdag kun je hier de eeuwenoude kaasmarkt bewonderen. Ook bezichtig je er prachtige grachten, historische panden en begijnhofjes. Voor Hollandse taferelen breng je een bezoek aan de Zaanse Schans. Hier huur je een fluisterbootje of bezoek je een oude molen. Voor nog een oer-Hollands uitje laat je je kleden in Hollandse klederdracht en ga je op de foto in Volendam. Bezoek er het Volendams Museum, het oude centrum en de visafslag op de dijk.