Vakantieparken in Julianadorp

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Julianadorp

Wissen
2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Een ontspannen vakantie in Noord-Holland op een vakantiepark in Julianadorp

Gedurende een verblijf op een vakantiepark in Julianadorp bevind je je tussen de bollenvelden, op een steenworp afstand van de Noordzeekust. Op deze rustige plek geniet je van een ontspannen vakantie, met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden in de duinen. Daarnaast ligt de stad Den Helder en het Waddeneiland Texel dichtbij.

Varen naar Texel

Vlak bij je vakantiepark in Julianadorp bevindt zich het grootste Waddeneiland van Nederland, Texel. Neem de veerboot en bezoek dit eiland vol interessante natuur, prachtige standen en gezellige dorpjes. Texel telt officieel meer dan veertig natuurgebieden. Verreweg de meeste van deze plekken bevinden zich in het nationale park Duinen van Texel. In dit bijzondere natuurpark, dat langs de gehele Noordzeekust ligt, vind je prachtige wandel- en fietspaden voor eindeloze tochten. Een ander bekend natuurgebied is de Slufter. Op deze plek stroomt de Noordzee letterlijk door de duinen heen. Deze plek is ideaal voor vogelspotters. Zeehondenliefhebbers bezoeken het natuurcentrum Ecomare met zeehondenopvang. De zeven sfeervolle dorpjes beschikken elk over een eigen karakter. In de Waal vind je unieke oude, kleine huisjes, Den Burg is de levendige hoofdstad en De Koog is de perfecte locatie voor een avond uit.

Treed in de voetsporen van Napoleon bij Fort Kijkduin

Op het noordelijkste puntje van de duinen van de Noordkop vind je het bijzondere Fort Kijkduin. Dit fort werd gebouwd door de Franse keizer Napoleon Bonaparte, die Den Helder als het Gibraltar van het noorden beschouwde. Vroeger waren hier maar liefst 700 soldaten gelegerd. Tegenwoordig kom je in het fort alles over de geschiedenis van het gebouw te weten. Daarnaast bevindt zich in de ondergrondse gangen een Noordzeeaqarium waar je haaien, anemonen en roggen van dichtbij kunt bewonderen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter