Kleine campings in Schoorl

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Schoorl

Wissen
2 personen
13 campings gevonden
<
1
>

Wandelingen en fietstochten vanaf de kleine camping in Schoorl

Een kleine camping in Schoorl bestaat uit maximaal 60 kampeerplaatsen en is midden in de natuur gelegen. Zo ben je binnen de kortste keren bij de Schoorlse duinen. Deze duinen zijn hoger en breder dan elk ander duingebied in Nederland. Met een breedte van zo’n 5 kilometer kun je hier heerlijk fietsen, wandelen of mountainbiken. De duinen gaan ook behoorlijk de hoogte in: het klimduin in het dorp is meer dan 50 meter hoog.

Spot wildleven in de duinen

Tijdens een wandeling of fietstocht kom je bijzondere planten tegen die in brak water leven. Ook spot je dieren als vogels, kikkers en hagedissen. Vier je in het najaar vakantie op een kleine camping in Schoorl? Dan kom je tijdens een verkwikkende herfstwandeling met een beetje mazzel ook nog eens tot 800 verschillende soorten paddenstoelen tegen.

Breng een bezoek aan verschillende dorpen

Naast leuke wandelingen en fietstochten door de duinen kun je ook andere activiteiten ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Groet. Hier vind je het hoogste duin van Nederland, maar het dorpje kent ook veel historische gebouwen. Bergen is een echt kunstenaarsdorp en Alkmaar heeft een gezellig karakteristiek centrum. Al deze plaatsen zijn goed te bereiken vanaf de mini camping in Schoorl.