Glamping in Noord-Holland

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Noord-Holland

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Noord-Holland

Kamperen met de luxe van een hotel is aantrekkelijk voor wie bij traditioneel kamperen het comfort mist. Voor dit populaire glamping zijn in Noord-Holland diverse campings beschikbaar. Met de zee vlakbij en talloze faciliteiten op het terrein zelf heb je niet alleen een goede nachtrust, maar ontbreekt het je ook overdag nergens aan. Zo beleef je op de ‘glamorous campings’ van Noord-Holland een perfecte en complete vakantie in eigen land.

Zee of zwembad

De campings bevinden zich op slechts enkele kilometers van het strand en de duinen. Sommige liggen zelfs in de duinen, zodat je de Noordzee kunt horen ruisen en bij goed weer met een paar minuten een lekkere duik neemt. Er zijn ook glampings met een zwembad op het terrein. Dankzij de aanwezigheid van zowel een binnen- als een buitenbad kun je hier elke dag in het water liggen.

Voorzieningen voor kinderen

Een glampingvakantie is uitstekend geschikt voor gezinnen. Mede dankzij de uitgebreide voorzieningen op de campings hebben kinderen er de tijd van hun leven. In het zwembad wachten hen waterglijbanen of een avontuurlijke wildwaterbaan. Daarnaast heeft elke glamping buitenspeeltuinen en een waterspeeltuin. Met een animatieprogramma voor uiteenlopende leeftijdsgroepen is er ook bij minder weer altijd wat te doen. Op een van de campings is zelfs een circus aanwezig.

Eten en drinken

Glamping in Noord-Holland is niet compleet zonder goede faciliteiten voor de inwendige mens. Bij alle campings bevinden een restaurant, snackbar en eetgelegenheid voor afhaalmaaltijden zich op loopafstand van het terrein. Brood kun je op de camping zelf kopen, zodat je altijd een heerlijk vers ontbijtje hebt. Ook een supermarkt is op het kampeerterrein aanwezig, en op sommige campings bovendien een viswinkel of een ijswinkel.

#