In het Groen campings in Noord-Holland

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Noord-Holland

2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Het boerenbestaan op In het Groen campings in Noord-Holland

Vier dit seizoen je vakantie op een In het Groen camping in Noord-Holland, midden in een landelijke omgeving en dicht bij schitterende natuurgebieden. Ervaar nog het authentieke boerenleven en verblijf op een boerderij midden in het groen. Bij de Vereniging Kampeerboeren (Vekabo) ben je verzekerd van een ontspannen vakantie voor iedereen.

Ruimte en rust

Ben je op zoek naar een kleine, maar ruim opgezette camping, dan is een plekje op een In het Groen camping in Noord-Holland een uitstekend idee. Geniet vanuit je caravan van de landelijke omgeving en het uitzicht over het weidse Hollandse platteland. Eet groenten die direct van het land komen, drink echt verse melk en probeer een paar van de zelfgemaakte streekproducten. De boer en boerin laten ook de kinderen het buitenleven beleven en nemen ze mee op de tractor, geven samen de koeien te eten en betrekken ze bij de geboorte van een kalfje of lammetje. Op sommige campings vind je ook tipi's, pipowagens en zelfs hooiberghutten. Landelijker vakantie vieren kan gewoon niet.

Hollandse polderlandschappen

Een In het Groen camping in Noord-Holland is een kleine, ruim opgezette camping in de buurt van prachtige natuurgebieden. Zet je tent op in de groene polders, tussen de bloembollenvelden of aan het vele water dat Noord-Holland rijk is. De zee en de duinen zijn nooit ver weg; je rijdt zo naar bekende badplaatsen als Zandvoort, Julianadorp of Callantsoog. Vanaf Den Helder vaar je makkelijk voor een dagje over naar het Waddeneiland Texel, de perfecte plek om vogels te spotten en schapen te tellen. Op Texel leven namelijk meer schapen dan mensen.

Geschiedenis om de hoek

Ook de bekende Hollandse steden zijn dichtbij. Een dagje Amsterdam is een must als je van shoppen houdt en graag een museum bezoekt. Bekijk de traditionele kaasmarkt in Alkmaar of struin door het oude centrum van Haarlem. Rijd naar IJmuiden en breng een bezoek aan de grootste zeesluizen ter wereld, of maak een uitstapje naar idyllische Noord-Hollandse plaatsjes zoals Volendam, Edam en Zaandam.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.