Campings in Noord-Holland met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Noord-Holland met overdekt zwembad

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Eindeloos waterpret op een camping in Noord-Holland met overdekt zwembad

De kids beleven gegarandeerd veel plezier in het water op de camping in Noord-Holland met overdekt zwembad. Zelfs als er regen wordt verwacht, hebben ze de tijd van hun leven. Schijnt de zon volop, dan ben je ook binnen mum van tijd op het brede strand. Geniet van de verkoelende zeewind op je gezicht en verken de vele natuurgebieden die de provincie rijk is. Al met al beleeft het hele gezin een geweldig vakantie in dit stukje Nederland.

Breng een bezoek aan een van de badplaatsen

Noord-Holland staat natuurlijk bekend om de vele bruisende badplaatsen. Door de lange kustlijn heb je de keuze uit allerlei badplaatsen en heerlijke stranden. Drink een cocktail in het trendy Bloemendaal of zoek de rust op in het relaxte Callantsoog. In Zandvoort bezoek je het iconische racecircuit en met de boot sta je in relatief korte tijd op het prachtige Waddeneiland Texel. Kunnen de kids niet stilzitten op het stand? Overweeg dan om een van de verhuurpunten te bezoeken om een lesje surfen of kiten te boeken.

Huur een bootje en verken de Nederlandse wateren

Dicht bij een camping in Noord-Holland met overdekt zwembad heb je ook de keuze uit bootverhuur. Welke boot je mag huren, is voor een groot deel afhankelijk van een vaarbewijs en je ervaring op het water. Ga je voor de eerste keer varen, dan zijn er genoeg modellen met een kleine motor die je prima kunt besturen. Je verkent de vele waterwegen en komt historische steden en indrukwekkende natuurgebieden tegen.