Vakantieparken in Ommen

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Ommen

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een vakantiepark in Ommen

Op een vakantiepark in Ommen huur je een bungalow of luxe lodge midden in het bos. Vaak is het ook mogelijk om met je eigen kampeermiddel te overnachten en mag je gebruikmaken van alle voorzieningen van het vakantiepark. Vaak is er een speeltuin voor de kinderen, een restaurant of snackbar waar je wat lekkers te eten haalt of zelfs een overdekt en verwarmd zwembad. Vanaf het vakantiepark ontdek je op je gemak diverse natuurparken en breng je eenvoudig een bezoek aan het sfeervolle Ommen.

Luxe faciliteiten op een vakantiepark

Je hoeft het vakantiepark eigenlijk niet te verlaten, omdat je alle benodigde voorzieningen binnen handbereik hebt. Bij de supermarkt kun je terecht voor heerlijk vers afgebakken broodjes en de meest voorkomende boodschappen. De kinderen vermaken zich urenlang in de speeltuin en sommige vakantieparken hebben zelfs een eigen manage. Je kunt in dit geval je eigen paard of pony meenemen om een mooie rit te maken door de bossen en langs zandverstuivingen. Bij de receptie huur je fietsen om de omgeving op je gemak te ontdekken of een milieuvriendelijke elektrische scooter. Hiermee maak je moeiteloos kilometers terwijl je geniet van de frisse buitenlucht.

Vakantiepark in Ommen dicht bij de natuur

De vakantieparken in de omgeving van Ommen hebben een natuurlijke ligging en de natuurgebieden zijn voormalig landgoedbos. Het landschap verandert voortdurend tijdens een wandeling of fietstocht. Je komt langs heide, vennen, stuifzanden en meertjes vol met waterlelies. Beklim de Besthmenerberg voor een ongekend panorama over het Vechtdal. Verspreid over het Vechtdal staan dertig palen die een verhaal vertellen. Door op het pedaal van de paal te trappen, kom je meer te weten over de geschiedenis van de locatie waar je staat.