Campings in Overijssel met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Overijssel met overdekt zwembad

2 personen
30 campings gevonden

Altijd zwemplezier op een camping in Overijssel met overdekt zwembad

Op de camping in Overijssel met overdekt zwembad beleven de kids gegarandeerd een geweldige tijd. Misschien ga je voor het eerst met je kleintje zwemmen, heeft je zoon of dochter net het zwemdiploma gehaald of verkennen jullie liever avontuurlijke zwembaden. Breng in dat laatste geval ook zeker een bezoek aan het grootste zwembad van Twente. In Aquadrome kom je onder meer een wildwaterbaan, twee waterglijbanen en een recreatiebad tegen.

Uitgestrekte en mooie natuur

Overijssel staat bekend om de prachtige natuur. Vanuit de campings in Overijssel met overdekt zwembad heb je de keuze uit vele wandel- en fietsroutes. In de Sallandse Heuvelrug kom je uitgestrekte heides en genoeg rustpunten voor een welverdiende pauze tegen. Liever een dag weg met de fiets? Er zijn meer dan genoeg verhuurpunten in de nabije omgeving.

De grootste waaghalzen brengen een bezoek aan Arque Klimcentrum

Altijd al willen leren hoe je moet klimmen? Breng dan vanuit de camping met overdekt zwembad in Overijssel een bezoek aan Arque Klimcentrum. Je leert tijdens een instructieles alles over de grondbeginselen van het klimmen. Heb je al enige ervaring, probeer dan de twee spectaculaire overhangende rotsen uit. Deze hebben een hoogte van maar liefst 18 meter.

Breng een bezoek aan de bruisende hoofdstad

Gaat je hart sneller kloppen van een leuke citytrip? Trek er dan met het gezin een dagje op uit naar de bruisende hoofdstad van de provincie. In Zwolle maak je leuke vakantiefoto’s bij Waanders in de Broeren, een prachtige kerk uit 1466. Maar ook het historische centrum met Museum de Fundatie is zeker het bezoeken waard.