Campings met overdekt zwembad in Nederland

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings met overdekt zwembad in Nederland

2 personen
158 campings gevonden

Het hele jaar door zwemplezier op een camping met overdekt zwembad in Nederland

Laten we eerlijk zijn, het weer kan in Nederland behoorlijk wisselvallig zijn. De ene week genieten we van tropische temperaturen, terwijl er de week erna een stevige wind waait. Je wilt natuurlijk niet dat het weer invloed heeft op je vakantieplannen. Kies er daarom voor om vakantie te vieren op een camping met overdekt zwembad in Nederland. Je bent er hier zeker van dat de kids ook tijdens een regenachtige dag de hele dag zwemplezier beleven.

Waar in Nederland vier jij het liefste vakantie?

De campings met overdekt zwembad in Nederland zijn in iedere provincie te vinden. Leef het bourgondische leven in het gezellige Brabant, maak iedere dag een wandeling in het landelijke Drenthe, huur een bootje in het waterrijke Friesland en maak de mooiste vakantiefoto’s op de schilderachtige Veluwe. Liever een strandvakantie? Dan maak je iedere ochtend een ontspannen wandeling over de stranden in Zeeland of Zuid-Holland en je geniet van een lekker drankje bij de vele strandtenten. Waar je ook vakantie viert in Nederland; je ervaart overal in het land het ultieme vakantiegevoel.

Van alle gemakken voorzien op de camping

Niet alleen vermaken de kids zich op de camping in Nederland met overdekt zwembad dagenlang in het water, er zijn ook tal van andere faciliteiten. Zo heb je de keuze uit campings met speelveldjes en speeltoestellen. En met de gratis wifi spelen de kinderen spelletjes op hun tablet. Vers brood haal je in de campingwinkel en via de fietsenverhuur verken je gemakkelijk de omgeving. Door de gunstige locatie ben je altijd dicht bij vele bezienswaardigheden.