5-sterrencampings in Nederland

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Nederland

2 personen
69 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vier een luxe kampeervakantie op een 5 sterren camping in Nederland

Of je nu op zoek bent naar actie of ontspanning; Nederland heeft het allemaal. Ontdek de leukste plekjes van Nederland vanaf een luxe camping. Hier is aan alles gedacht om jou een topvakantie te bezorgen. Tijdens je kampeervakantie ben je op een 5 sterren camping van alle gemakken voorzien. De faciliteiten zijn uitgebreid en van uitstekende kwaliteit, zodat je je werkelijk nergens zorgen over hoeft te maken.

Plezier voor de kinderen op een 5 sterren camping in Nederland

Een ANWB TOP camping is ideaal voor een gezinsvakantie, want je kinderen vervelen zich geen moment. Op verschillende plekken vind je speeltuinen met uitdagende speeltoestellen en voor een potje voetbal kun je terecht op de uitgestrekte speelweides. Een enthousiast recreatieteam zorgt voor een uitgebreid recreatieprogramma. Geniet samen met je kinderen van de kinderdisco, of laat ze met een gerust hart achter tijdens een knutselmiddag terwijl jij even wat tijd voor jezelf hebt. De waterratten vermaken zich met zomerse temperaturen prima in het zwembad.

Ontdek de allerbeste kampeerterreinen op deze Nederlandse topcampings

Wil je verzekerd zijn van een kampeerplek met een hoge kwaliteitsstandaard en unieke faciliteiten, kies dan voor een 5 sterren camping in Nederland. Deze campings liggen op prachtige locaties verspreid over ons land. De kampeerplaatsen zijn ruim en heb je geen eigen tent of caravan, dan verblijf je in een luxe huuraccommodatie die van alle gemakken voorzien is. ’s Ochtends loop je naar de kampwinkel voor je verse broodjes en ’s avonds ga je een hapje eten in het restaurant als je geen zin hebt om te koken. Op verschillende van deze luxe campings kun je ook terecht voor een potje tennis.

Wat mag je verwachten van een 5 sterren camping?

De inspecteurs van ANWB hanteren bij de beoordeling van campings een aantal vaste criteria. Hoe hoger de camping scoort op deze criteria, hoe meer sterren. 5 sterren worden niet zomaar uitgedeeld. Op alle 5 sterren campings in Nederland ben je daarom verzekerd van uitgebreide faciliteiten van uitstekende kwaliteit. De topcampings scoren goed op zowel het kampeerterrein, het sanitair, zwem- en recreatiemogelijkheden en restaurants en kampwinkels. Je herkent de 5 sterren campings in Nederland aan het predicaat ANWB TOP camping.

Ontdek de vele gezichten van Nederland tijdens je kampeervakantie

Een luxe camping in Nederland vind je in alle provincies. Ontdek hoe mooi Nederland is tijdens een kampeervakantie of een weekendje weg. Binnen een paar uur sta je in een totaal andere omgeving. Waai uit langs de lange kustlijn of zoek de ontspanning in de bossen en op de heidevelden. Waag je aan een beklimming van de Limburgse heuvels of bezoek een stad. Bezoek het Groninger Museum of proef het bourgondische leven in Maastricht. Nederland kent ook een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelpaden dat je langs alle natuurlijke en stedelijke hoogtepunten voert.