Glamping

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Utrecht

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Utrecht

Het is wellicht de snelst groeiende trend van dit moment: glamping. Dat is niet verrassend, aangezien je met glamourous camping het beste van twee werelden combineert. Zo geniet je enerzijds van het ultieme kampeergevoel midden in de natuur, terwijl je anderzijds heerlijk uitrust in de luxe accommodatie met comfortabele bedden en een uitstekend geïsoleerde tent. De ANWB selecteerde de beste campings in Utrecht waar je kunt glampen.

Uitrusten in de natuur

Net als bij gewoon kamperen slaap je tijdens het glampen midden in de natuur. 's Ochtends ontwaak je bij het geluid van de zingende vogels en ruik je direct de frisse buitenlucht. De kinderen spelen tot in de late uurtjes buiten, en het blijft 's avonds lang gezellig. Voor iedereen die van kamperen houdt, maar toch graag comfortabel slaapt, is glamping een aanrader.

Glamping in het schitterende Utrecht

De provincie Utrecht mag dan wel de kleinste van Nederland zijn, de streek heeft een hoop te bieden. Van gezellige winkelsteden als de hoofdstad Utrecht, Zeist en Amersfoort tot de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens je vele wandel- en fietstochten in de omgeving ontdek je prachtige kastelen en landgoederen te midden van de bossen en heidevelden.