Vakantiehuizen in Utrecht

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Utrecht

Wissen
2 personen
25 campings gevonden

Comfortabel verblijf in hart van Nederland in een vakantiehuis in Utrecht

Een wonderschone natuur, majestueuze kastelen, pittoreske dorpjes en sfeervolle grachten; een vakantiehuis in Utrecht is een comfortabele uitvalsbasis om het hart van Nederland te ontdekken!

Wandelen en watersporten

Natuurliefhebbers maken in Utrecht kennis met de veelzijdigheid van deze provincie, van fraaie landgoederen tot kleurige uiterwaarden en polders langs de Rijn en Lek. Maar ook dichte bossen en uitgestrekte stuifzandgebieden in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug en het gevarieerde waterlandschap rond de Loosdrechtse Plassen. In de buurt van het vakantiehuis zijn genoeg mogelijkheden om te wandelen, watersporten en fietsen in Utrecht. Ontdek de Soester Duinen en waan je voor even in de Sahara of beklim de Pyramide van Austerlitz voor een prachtig uitzicht over de omgeving.

Van Domstad tot Kasteel de Haar

Door de centrale ligging van een vakantiehuis in Utrecht zijn leuke uitstapjes zo gepland. Zo mag een bezoek aan de provinciehoofdstad niet ontbreken. Niet alleen is Utrecht een fijne winkelstad, er zijn ook tal van culturele hoogtepunten. Beklim de 465 treden van de Dom en geniet van een spectaculair uitzicht vanaf de hoogste kerktoren van Nederland. Aan de Oude Gracht kom je op adem op een van de gezellige terrassen of stap je in een rondvaartboot. Het Centraal Museum bevat een bijzondere verzameling aan kunst en stadsgeschiedenis. Verder is Kasteel de Haar een aanrader. Dit grootste kasteel van Nederland heeft een weelderig interieur en schitterende tuinen. In het omringende park vermaken de kinderen zich in het doolhof en nemen ze een kijkje bij het hertenkamp.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter