Campings in Utrecht met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Utrecht met zwembad

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Een veelzijdige vakantie op een camping in Utrecht met zwembad

In Utrecht verblijf je in de kleinste provincie van Nederland en de historische steden en natuurgebieden liggen hier binnen handbereik. Op een camping in Utrecht met zwembad geniet je daarnaast van een frisse duik na een lange vakantiedag. Hier heb je gegarandeerd een diverse vakantie.

Geniet deze vakantie van waterpret in eigen land

Zwemmen is vaak een belangrijk onderdeel van je vakantie, zeker wanneer je met kinderen op pad gaat. Op een camping in Utrecht met zwembad neem je een verfrissende duik na een lange vakantiedag. Er is keuze te over tussen buitenbaden met ligweide en binnenbaden waar je het hele jaar door zwemt. Soms is er ook een meer of plas met een strand waar je geniet van nog meer waterpret. In Utrecht verblijf je op een rustig en kleinschalig terrein of juist op een grote kampeergelegenheid met een breed scala aan faciliteiten.

Wat is er te doen in het veelzijdige Utrecht?

Je verblijft op een camping met zwembad in Utrecht in de mooiste natuurgebieden, zoals in de Vechtstreek, bij de Utrechtse Heuvelrug of bij de Loosdrechtse Plassen. Hier maak je prachtige wandel- en fietstochten of breng je een bezoek aan de stad Utrecht zelf. Wandel door de historische binnenstad met zijn hofjes en grachten en geniet op een terras van een drankje. Met kinderen ga je een middagje beestjes kijken in Ouwehands Dierenpark of Dierenpark Amersfoort. Breng een bezoek aan het Spoorwegmuseum of Paleis Soestdijk, waar prinses Juliana en prins Bernhard gewoond hebben. Aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie bezichtig je meerdere forten en sluizen.